Torsdag

Lugn dag idag. Svenskan och Kultur- och idehistorian var inställd. Så började senare och slutade tidigare.
Fick reda på mitt andra matteprov också.. Var ett poäng ifrån VG. Så sjukt jävla irriterande och fan vad besviken jag blev. Usch, har allt för höga krav på mig själv.
Caroline och jag gick i alla fall lite på stan efter skolan, men jag hittade inget speciellt. Caroline köpte en fin grå halsduk :)

Får sjukt mycket ångest nu när jag bara har 300 (!!!!??) kronor kvar. Och detta ska jag överleva på i hela månaden?! 

SUCK.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Den jobbigaste perioden i ens liv sägs ju vara tonåren,ellerhur?Man jämför sig med andra,man blir bara osäkrare och osäkrare på sig själv.Man börjar också skaffa nya kompisar,och glider ifrån dom gamla kompisarna.Killar och kärlek gör inte det hela bättre.Hur ska man göra för att få en killes uppmärksamhet,hur vet man att en kille gillar en osv..usch,det hela är så rörigt.Men jag skriver en blogg en allt det! Jag ger tips på hur ditt självförtroende och sjukkänsla kan stärkas när det gäller den svåra tonårs perioden.Jag skriver också om 100 andra saker som har med självförtroende att göra ,bla hur du kan stärka din kompis självförtroende .Jag tar också upp mobbning,anorexia,grupptryck osv.Även om inte du känner dig som många andra tonåringar gör,så tycker jag verkligen att du ska kolla in denna blogg ändå eftersom att en sån hära blogg verkligen behövs bland dagens ungdomar .Jag själv är 15,så jag vet vad jag pratar om.Kram från JUNO – http://jjuno.blogg.se

2009-10-03 @ 13:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0