Aj.. aj..

Haha, har väl varit en händelserik dag idag. Skolan var helt okej, som vanligt. Efter skolan åkte jag och Caroline in till stan. Hittade ingenting först. Sen gick vi till gallerian och rulltrappan funkade inte, den stod stilla. Så då gick Caroline och jag upp i den, och gissa vad som hände då? Jag ramlade framlänges förstås, och slog i båda benen. Blev två jack på vänstra och det blev blått runt omkring och på andra benet så blev det ett jack och småsår och det började blöda. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta, haha. Caroline skrattade i alla fall åt mig. Vi gick i alla fall in och kollade lite i affärerna som var där uppe och när vi var inne på Kicks tog jag ett sånt där pappersgrej (som man ska torka bort smink och sånt med) och torkade av benet där det blödde, blev rätt mycket blod på pappret som jag slängde i soptunnan där, lite äckligt xD
Efter det så gick vi till Carolines mamma där hon jobbade för att få plåster. Fick två jätteblåa plåster på båda smalbenen, lite snyggt, haha!
Det gjorde ont, men vi gick och kollade lite till sen. Hittade en klänning på Breeze, typ grön och blå och svart :) Var jättefin tycker jag. Mamma tyckte den var lite kort sa hon men aja ^^

Nu har jag nyss ätit och mamma tvättade och plåstrade om såren. Var typ kanske lite mindre än en centimeter långt, fast rätt djupt, och mamma satte ett onödigt stort plåster på hela benet >_<

Kan inte vara med på sångkonserten där jag skulle sjunga, för det är samma dag vi ska till Göteborg med skolan, och vi är iväg hela dagen så ja.. Blev skitsur för det, för jag ville vara med.. Men aja får väl mer chanser får jag hoppas.
Nu ska jag öva lite mer religion, som vi har läxförhör på imorgon. Måste höja mig till VG! :D Hejs!


Bu!

Hade lite tråkigt så gjorde lite ikoner med Twilight bilder. Bilder irån Imdb.com.
   
Nu går jag >_<

Grrreat day!

Har varit en toppen dag, mestadels i alla fall! :) Var hos skolsystern på hälsokontroll. Är numera 178,5 cm lång :D Den ni! Väger 65,8 kg tror jag det var.. haha.
Fysiken var tråkig, fick sitta själv och hade tråkigt. Sen hade vi i alla fall idrott, först spelade vi brännboll och efter det "sprang" vi piggelin rundan i skogen, inte alls långt. Det var uppvärmning sa dom :O Aja, efter det sprang vi kvartersrundan, 2 km långt kanske? Vet inte riktigt. Förra året sprang jag på 18:33, nu sprang jag på 17:20! :D Så har förbättrat mig och det är ju kul!
På hemkunskapen gjorde vi tortillas. Jag var med Jesper och Becca, vi var färdiga först av alla! Maten blev rätt god, var lite starkt dock, haha.

Hade sånglektion idag, massa kul! Sjöng upp Kungens Man, gick väl inte helt perfekt men var inte dåligt heller :) Ska välja en gammal låt jag sjungt hos Sofia innan, så ska jag sjunga upp den på en konsert sen :O Den 29 Maj var det. Shit vad nervös jag kommer vara.. Fast det blir nog kul! :) Funderar på att ta Dream A Little Dream. Tycker den är bra och rolig att sjunga så det blir nog den (:

Har sjukt ont i huvudet nu i alla fall >_< Dricker nog för lite i skolan tror jag.. Eller så är det för att jag druckit Cola alla andra dagar eller nått. Aja får se om det går över, får väl ta en Alvedon eller nått.

Åt glass idag, för Beccas pengar ^^ Visserligen bara 6 kronor, men är ju redan skyldig henne 14 sen innan så nu är det 20 kronor >_< Men aja, det är inte en hel förmögenhet, och ibland måste man ju unna sig en glass!
Lediga på fredag då, gött! Mihi, sen är det klassresa nästa fredag, då missar vi orientering! Härligt! Och så blir det ju roligt att åka till Göteborg också! :)

Ska kanske till stan med Caroline imorgon. Känns som hon och jag är där jämt numera xD Haha, men är vi väl med. Aja ska se om jag hittar något roligt :) Kanske någon tshirt eller shorts eller nått. Får se om jag fyndar nåt!

Ska äta lite schnitzel och pommes nu i alla fall! Gottigt, är skithungrig.

Måndag

Rätt trevlig dag tycker jag. Bilden var roligast idag i alla fall. Hade fiollektion ikväll också, gick rätt bra. Fast efteråt trodde jag att jag skulle svimma, blev snurrig i hela benen och allt. Ja, jag kan vara snurrig i benen, haha.
Började läsa på Stephenie Meyers (Twilight författaren) Midnight Sun igår. Finns på hennes hemsida. Det är typ Twilight fast ifrån Edwards vinkel, fast det är inte hela. Hon la ut det hon hade skrivit på sin hemsida, för en del av det hade läckt ut på internet olagligt så då struntade hon i det och la ut det på internet, fattade jag det som. Så det är inte säkert att hon skriver klart på det, vilket jag tycker är tråkigt, för den är jäkligt bra. Som Twilight då ;D Måste fråga Elin var hon köpte boken så jag kan beställa dom andra, vill ha dom på engelska istället för svenska. Fett mycket mer lärorikt och roligare xD
Funderar på om jag ska gå och duscha nu och sova, vilket jag borde för klockan börjar bli mycket nu..
Har sånglektion imorgon, fy fan vad kul! :D Har inte haft det på typ tre veckor ju, suger fett mycket >_< Men imorgon blir det av! :D Woho!

Klassresa nästa fredag btw, kommer nog bli kul hoppas jag :) Hoppas på fint väder! Aja ska väl dra nu då..

Natti! :D

Fredag-Söndag

Fredag
Efter skolan så tog jag mig en dusch och fixade till mig lite. Sen så åkte Caroline und ich till stan för att titta lite. Jag hittade väl inte direkt något, Caroline hittade ett par tights. Efter vi hade gått på stan och kikat lite gick vi till Contan och fikade lite. Carolines mamma bjöd oss på chokladmuffins och dricka, dum (läs snäll) som hon är.
Efter att vi hade fikat så gick vi till Willys där vi tänkte köpa godis som bara kostade 39;90/kg, tror jag det var. Men vi struntade i att köpa något godis så vi gick till Maxi istället där Caroline skulle köpa blomma till min mor som fyllde år. Hon hittade en tjusig blomma och en vit kruka till den. Vi kollade också skor på Maxi och både Caroline och jag hittade ett par var. Billigt med skor på Maxi ju! Och dom ser ju likadana ut nästan som skor ifrån "vanliga" skoaffärer, så spela roll om dom är ifrån Maxi.. Aja efter det så satte vi oss utanför Maxi och väntade på att pappa skulle hämta oss. Under tiden som vi väntade bestämde vi oss att vi skulle köpa glass, fast Caroline ångrade sig och köpte en biskvi istället. Jag gjorde i alla fall bort mig några gånger under kort tid på Maxi, haha. :D Var i alla fall en himla rolig dag.

Lördag
Jonas skulle medverka i en musikal i kyrkan, så jag, mamma och Caroline åkte dit för att titta. Tyckte det var kul faktiskt, fast ljudet var inte det bästa så man hörde knappt Jonas eller de andra när dom sjöng, vilket var trist. Barnen som sjöng i kören var ju fett söta i alla fall xD Så (färg)glada och gulliga! Hihi.

Söndag
Efter att jag hade ätit fil och banan till frukost så ringde Caroline och frågade om jag ville ut och springa med henne. Jag tyckte att det kunde vi väl göra så det gjorde vi. Fast vi sprang väl inte så mycket, dålig kondition som vi har. Vi gick i alla fall runt lite och sedan stannade vi vid skolan och gungade och lekte lite vid lekplatsen där. Det var skoj, haha. Älskar att gunga :D Önskar att gräset blir grönare nu och att träden får gröna löv, då är det så himla fint ute. Och så mysigt.
Jag har läst ut Twilight boken jag fick av Elin nu, ca 500 sidor. Lätt bästa boken jag läst, hittils. Var en sneak peak på andra boken New Moon också, första kapitlet. Verkade bra den också, så nu vill jag läsa den med men har ju inte den >_< Hatar när man har läst ut en bra bok, man vill inte att den ska ta slut liksom xD Satt hela kvällen igår och läste som en dåre. Kunde inte sluta.

Nu funderar jag på om jag ska gå och duscha lite..

Musik Secret Garden - Daughters Of Erin

Helg snart!

Skolan idag var väl helt okej. Vi hade som sagt matte nationella och det gick inte så bra tror jag. Frågade mamma om den där jävla sista uppgiften och jag hade tydligen fel >_< Fan vad pissigt. Men aja, sånt är väl livet.
So:n var inställd idag för Maivor var sjuk igen. Så slutade tidigt idag. Härligt.

När jag kom hem duschade jag lite och efter det spelade jag fiol. Sen åt jag lite Billys pan pizza. Nu sitter jag här och har precis sjungit massa olika låtar. Men nu har jag ont i huvudet och lyssnar på mysig musik istället. Usch, jag tror jag dricker för lite, för har jämt ont i huvudet.

Mamma har beställt den svarta koftan/boleron till mig nu. Så nu har jag väl allt jag behöver till skolmiddagen tror jag. Om jag nu ska ha det på mig och det ska jag väl tror jag...

Nu ska jag i alla fall äta lite korv med bröd. Får se vad jag gör sen. Hejs!

Musik Disney Lullaby - Can You Feel The Love Tonight


Stan med Caroline

Caroline och jag pratade igår om att åka till stan idag. När jag kom hem så sa mamma att hon och pappa skulle till Apoteket, så Caroline och jag tänkte skita i det. För jag var ju tvungen att passa barnen medans dom var iväg, så då skulle vi ändå inte hinna. Men sen när dom kom hem så ringde jag till Caroline och vi åkte ändå.
Caroline skulle titta på skor och så, hon hittade några fina men hon bestämde sig för att vänta tills vi ska till Göteborg istället. Jag hittade en fin grå kofta och ett halsband som jag inte köpte men som jag ångrar. Men vi ska ner till stan igen på fredag, för det  var någon reagrej på torget då så då får man ju passa på :) Ska nog köpa koftan och halsbandet då tror jag.. Mamma tycker halsbandet är skräp typ men aja x)

Vi gick omkring och tittade lite i alla fall och sedan så gick Caroline och jag och åt gyrostallrik. Det var gott och jag var hungrig, så åt nästan upp allt. Onyttigt >_< Och inte nog med det så gick vi till Willys och jag köpte en påse med 22 små klubbor, fast tur att man har Jonas och Caroline som hjälper mig äta upp dom (A)
Sen när vi kom hem var vi ute lite med Elias och Alva. Och när det blev för kallt så gick vi in, och då ritade Caroline och jag lite kläder. Caroline är fjantig och säger att hon inte kan rita, men det är en lögn.

Imorgon har vi nationella i matte, kommer gå skit. Fick VG- på mitt kemiprov, hade faktiskt hoppats att jag skulle få över VG i alla fall men aja, det är fortfarande ett VG, så jag är väl nöjd. Aja, ska nog öva lite fiol nu och sen duscha och efter det gå och sova. Men det lär jag väl inte göra ändå, haha. Kommer sitta här och göra ingenting tills det blir för sent. Blää.

Musik Johan Stengård - Tears In Heaven

Tisdag

Sitter här och lyssnar på musik. Skolan idag var himla kul faktiskt. Det praktiska provet på hemkunskapen gick jättebra tycker jag. Fast fan vad stressad man blir, och varmt är det! Haha.. Aja jag och Jesper gjorde i alla fall pizza (fyllning; tomatsås, ost, skinka, paprika) och till det hade vi massa gurka. Tänkte ju att det skulle se fint ut med lite grönt och så, haha. Sen till efterätt skulle vi gjort kladdkaka, men det gick inte ha smeten i en vanlig form enligt Lotta, hemkunskapsläraren. Så vi skulle ha smeten i muffinsformar. Till det skulle vi haft grädde och kiwi. Grädden skulle lekat på muffinsen då och några skivor kiwi vid sidan om. Men kiwin såg helt störd ut efter att jag skalat och delat den. Då tyckte Jesper att vi kunde hacka kiwin i små bitar och lägga den i vispgrädden. Så det gjorde vi och sedan la vi lite kiwigrädde uppe på muffinsen. Det var faktiskt himla gott tycker jag.
Lotta tyckte att det gick jättebra för oss och att vi hade gjort allt i tid och att det smakade och såg fint ut, fast dock tyckte hon att det såg lite stökigt ut ibland medans vi arbetade, och så tyckte hon att vi skulle ha lagt kiwi bitarna vid sidan om som det var tänkt från början, men jag fick säga att det blev misslyckat. Haha ^^ Hon påpekade också att det gick mycket bättre för mig denna gången än på det andra praktiska provet vi hade innan, hon har alltså inte glömt, attans, haha! :D

Idag på gympan så spelade vi volleyboll och alla mobbade mig för att jag var dålig, haha kändes det som x) Och jag skadade mitt finger på någon grej vid stolparna som man hänger nätet i. Det gick hål på fingret och det började blöda, så Andreas, gympaläraren, fick ge mig ett plåster. Haha, vilken otursmänniska jag är. Menmen :D

På engelskan skulle vi öva inför muntliga nationella, vi fick ta lite olika kort och diskutera om det och vad vi tyckte om det som stod på dom.. Tex så stod det "horses or snakes?" och lite sånt. Det var faktiskt himla roligt att prata engelska hela tiden. Ser dock inte framemot det provet, men det ska nog gå bra. :)

Borde egentligen göra matte nu, istället för att sitta här. Men det orkar jag inte. Har nationella på torsdag ju >_< Men det går nog bra, får tänka positivt i alla fall! Hur länge jag nu gör det, om en stund är jag nog negativ igen.

Hade ingen sånglektion idag, vilket suger. Jag hade sett framemot det ju >_< Sofia ringde igår och sa att hon måste vara i kyrkan hela dagen för att förbereda inför musikalen som hon håller. Så nu har jag haft samma låt typ i tre veckor >_< Not so fun men jag överlever nog.

Fan vad tjock jag har varit idag :O Ätit fil+kanel+socker till frukost, åt pastalåda i skolan till lunch, åt pizza och två kladdkakemuffins på hemkunskapen, och när jag kom hem åt jag macka och drack oboy, sen efter det åt jag pommes och kotlett. :O Har typ ätit tre middagar idag eller nått ju >_< Borde ha kunnat skänka minst en av dom till någon som behöver det mer än mig. Men så lätt är det ju inte..

Aja kanske ska gå och duscha nu, tänkte nämligen jag skulle lockat håret ikväll så jag är lite fin imorgon, men vet inte om jag ångrar mig nu, haha. Aja jag får se hur jag gör.
Hejs ha en bra kväll! :)

Musik Taylor Swift - Tell Me Why


Rätt rolig dag

Blev inte en sån misslyckad dag idag som jag trodde innan igår. Haha, det lät ju normalt. Aja.. Jag var inte alls sur faktiskt. Hade faktiskt väldigt roligt. Jag har i alla fall fjantat mig väldigt mycket. Men vad gör man inte för att få andra att skratta? ;D Haha.
Vi hade bild idag och vi skulle ta en liten bild och måla den större. Det var rätt kul faktiskt. Fuskade lite men Linda (läraren) tyckte den blev fin.
Gjorde mitt kemiprov idag också. Tror det gick rätt bra faktiskt. Kanske inte MVG frågorna men de andra. Hoppas jag får VG i alla fall så hon höjer mig, tror jag har G nu bara. För hon sänkte mitt VG för jag fick G på prov innan. Karin (läraren) låste in mig i förrådrummet idag när jag skulle göra provet :O Där dom förvarar alla kemi, biologi och fysiksakerna. Så satt där inlåst och helt ensam, så kunde fuska lite, mohaha..

 Vi hade vikarie idag på So:n, för Maivor var sjuk. Fick typ ingenting gjort, satt mest och fjantade mig och höll på xD Mycket roligare än att jobba i alla fall. Tror vi ska ha So förhör denna veckan.. Usch det pallar jag inte, men jag måste plugga på det så jag får VG i religion >_< Då är det bara Geografi som jag har G i av So ämnena. Och det kan jag inte höja mig i tyvärr.

Vi har nationella i matte på torsdag, vilket kommer gå åt skogen för mig. Ligger efter nu i matten och jag fattar ingenting av detta vi håller på med nu. Vi fick ett gammalt nationellt prov idag på lektionen. Satan vad svårt det var, fattade ingenting, seriöst. Hoppas det vi får på torsdag är lättare än det.

Efter skolan när jag kommit hem frågade mamma om jag ville åka till Lindex innan maten. Det var lite rea där så hon ville passa på att köpa lite kläder till syskonen mina. Och till lilla Elton som kommer snart. Finns masssa söta bebiskläder där, tycker jag. Vill köpa allihop xD Vi hittade i alla fall rätt mycket kläder. Jag plockade på mig ett par röda strumpbyxor också, som jag tänkte jag kunde ha till min rutiga klänning på skolmiddagen. Fanns en röd kort kofta också, fast då hade det sett ut exakt som på skyltdockan (rutig klänning, röda strumpbyxor och röd kofta). Och egentligen ville jag ju ha en svart kofta. Hon i kassan sa att det stod på datorn att koftan skulle finnas i svart men dom hade antagligen inte fått in dom än, så jag väntar och ser.

Hade fiollektion innan ikväll också. Det gick bra tycker jag. Håller på och lär mig spela i tredje läget just nu xD Går väl helt okej, tycker jag. Lite halvsvårt i början men det ska jag nog kunna lära mig :)
Har sånglektion imorgon också. Ska sjunga upp Kungens Man då. Hoppas hon tycker jag är klar med den så jag får en ny låt. Har haft denna sen två veckor innan påsklovet för var ju sjuk gången innan lovet också. Så jag vill helst ha en ny låt nu att öva på.

Hittade Johan Stengård via Spotify idag. Han var himla bra tycker jag. Han spelar saxofon. Jättefint och mysigt att lyssna på :D Sitter här och lyssnar igenom alla låtarna nu. Har jätteont i huvudet dock så funderar på om jag ska duscha och gå och sova. Vill egentligen inte gå till skolan imorgon för vi har praktiskt prov i hemkunskap >_< Fast jag måste gå. Kan inte svika Jesper så han får laga allt själv. Haha, fast lite kul hade det varit (A)

Aja får se hur jag gör :) Hejs och godnatt!

Musik Johan Stengård - Don't get around much anymore


Skola imorgon..

Nu är påsklovet slut :( Vill inte till skolan imorgon. Måste göra mitt kemiprov, och jag kan det inte. Och har massa matte som jag inte har gjort. Bläää.
Har fiollektion imorgon och har inte spelat fiol på hela lovet. Varför vet jag inte. Jag har inte gjort någon nytta alls på lovet faktiskt, tror jag.
Igår kom morbror+Mari, mormor, Elin och Ante för att fira mig och Jonas och mamma. Jag fick presentkort på Kicks, 250 kronor, 500 av mormor och Twilight boken av Elin, på engelska. Det var trevligt tycker jag :) Vi åt grillat (potatissallad, flintastek osv) och Pinochiotårta med fruktsallad till efterätt. Goooootttt.

Kommer vara jättesur imorgon i skolan för jag fick mens innan idag :( Och på tisdag har vi praktiskt prov i hemkunskap vilket kommer gå åt helvete. Jag och Jesper ska göra pizza till huvudrätt och kladdkaka till efterrätt. Inget direkt jättekrångligt men ja. Jag har ju nästan eldat upp hemkunskapen en gång innan så ja >_< Men jag får väl hoppas på det bästa istället för att vara negativ. Nu ska jag kanske gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Kanske ska läsa lite Twilight också. Öva mina engelska skills.
Hejs och godnatt!

Trevlig Tisdag

Igår var Caroline och jag i stan. Jag hittade en klänning till mig själv på Lindex. Svart och vit rutigt är den. Kanske ska ha den på skolmiddagen sen, men jag får se :) Och jag hittade ett par ljusblåa leggings också, som sedan när jag provade dom inte alls var lika blåa och dom var en aning korta men dom funkar i alla fall. Köpte födelsedagspresent till mamma också, ett par öronhängen, :)
Efter att vi hade gått på stan så gick vi och åt gyrostallrik. Det var väldigt gott tycker jag. :D Jag ville gå till Apoteket för att köpa en sån där Unicefnål efter det men det var stängt. Får väl göra det någon annan gång då.
Sedan efter att vi hade suttit på pizzerian jättelänge och pratat och väntat på att klockan skulle bli sju gick vi till Willys och jag köpte tuggummi och efter det gick vi till bion.
Vi såg på Confessions of a Shopaholic. Den var jättebra och rolig tycker jag. :)

Önskar att man var rik och kunde åka runt i massa roliga städer och köpa massa fina kläder och skor. Det hade varit roligt :D I alla fall hade Caroline och jag jättekul igår :)

Idag har jag typ inte gjort någonting. Suttit och glott på tv och ätit Pinochiotårta (hur det nu stavas vet jag inte). Borde göra matte eller städa mitt rum. Men jag orkar inte göra något av det. Men jag får se hur jag gör.

Vår

Var ute lite idag och fotade lite blommor. :) Skönt att det börja bli finare väder ute nu. Vill hitta på något men vet inte vad >< På tisdag ska i alla fall jag och Caroline kolla på bio. :) Confessions of a Shopaholic. Den verkar bra. Vill gå på stan nån dag med men får se om det blir av.
 

Påsklov!

Ja nu är det äntligen påsklov! Skitskönt att vara ledig nu. Var sjuk i tisdags och i onsdags men jag gick igår, var ju ändå sista dagen innan lovet och så där ^^
Igår köpte Caroline och jag godis och sen åt vi pizza med familjen. Usch så onyttigt ><
Efter vi hade ätit så kollade jag och Caroline på Twilight. Den är fett bra :O Och han är både snygg och ser lite störd ut enligt mig och Caroline ;D Men filmen är i alla fall gullig. Som Caroline säger så förstör filmer kärleken IRL, haha.

Har inte gjort någonting idag än så länge, har bara suttit vid datorn typ hela dagen och ätit godis :( Vill göra något men orkar inte. Och känner mig lite nerstämd fast jag vet inte varför. Vi ska i alla fall grilla idag och äta potatissallad tror jag Jonas sa. :) Det är ju lite "kul" i alla fall.

Hade spelning i måndags föresten, gick inte så bra precis. Var lite borta så jag spelade en hel del fel, men sånt är livet x) Hade ingen sånglektion i tisdags heller för jag orkade inte, kul att stå och sjunga där när det låter helt stört?

Vill ha Photoshop på datorn igen så att jag kan pröva mitt ritbord. Inte så kul att sitta och rita med det i Paint liksom. Det är typ skitsvårt att rita med det :o
Ritade med pennorna jag fick av Caroline för någon dag sen. Lyckades måla två ögon som såg någorlunda likadana ut :D
Aja, jag tror jag ska gå och duscha nu kanske, så jag får något att göra x) Hejs!

Gudstjänst

Hej! Spelade fiol på gudstjänst idag. Två låtar tillsammans med tre tjejer och en sololåt. Var jättenervös och lite skakig men det gick bra. Imorgon ska jag spela på dramacafé i stan tillsammans med Petra som ska spela piano. Hoppas att det går bra :) Sen är allt speleri slut för stunden och det ska bli så skönt! Längtar verkligen tills påsklovet!

Vill egentligen inte gå till skolan imorgon för jag är helt förkyld >< Skitjobbigt att sova när snoret bara rinner och man är helt täppt i näsan och inte har något nässpray. Trevligt, trevligt. Måste gå i skolan för måste ju ändå komma till spelningen på kvällen sen :/ Usch.. hoppas jag mår bättre imorgon.

Jag fyllde år i torsdags! 16 år blev jag! :D Kändes inte så speciellt faktiskt. Var nästan som en vanlig dag. Jag fick två par öronhängen, skuggningspennor och stomp(?), ritbord till datorn och så ska jag få av mormor, morbror och syster senare :) Åt smörgåstårta och mamma gjorde en jättegod chokladtårta xD Jättegod var den! Massssa blockchoklad! Blir väl antagligen att Jonas och jag firas på lovet.

Det är skitsvårt att rita med ritbord tycker jag xD Helt lustigt. Men man lär väl sig. Målade lite med pennorna som jag fick för nån dag sen. Det gick rätt bra tycker jag :) Fast är inte helt klar, orkar aldrig rita klart hår och sånt pill x)

Övningskörde i torsdags för första gången föresten. Det gick bra tycker jag x) Gasade lite för mycket kanske men men :D
Aja ska kanske försöka öva lite sångläxa om jag orkar >< Hejs!

Musik Taylor Swift - Teardrops On My Guitar


RSS 2.0