Söndag

Har precis målat två teckningar med akvarellpennor. Använde vatten denna gången, även om jag brukar vara rädd att det ska bli dåligt med det. Men det blev faktiskt rätt bra ändå. Målade en solnedgång och ett hav (typ vanligt) och en annan med en måne och en ylande varg :) Blev rätt nöjd.
I fredags så sa Lasse (tror jag han heter xD), vår lärare i bild typ.. Att vi skulle måla en teckning med vad vi gjort i sommar, för att han skulle se hur vi målar typ. Blev jättenöjd med min :) Kanske kan ladda upp bild någon dag om jag orkar, vilket jag inte gör, men ja.
Så jag har varit rätt kreativ nu i helgen, haha. :)
Skolan har varit bra i alla fall. Vi har ju haft estetisk orientering hela veckan, så det har varit slappt och kul. Vi har dansat afrikansk dans, gjort ansiktsmasker (sånna av typ papper inte dom kladdiga), och så har vi gjort en egen låt i Garage band, tror jag det hette x) Himla kul!
I fredags började vi vid 9 och typ skrev utvärdering om veckan och städade lite, sen hade vi mentorstid och så slutade vi. Fast vi stannade och åt lite lunch innan vi åkte hem, var ju ugnspannkaka! ;D Skön dag.

Just det! Vi har tagit klassfoto också, mitt enskilda blev skit, LOL. Och själva klassfotot såg jag inte men jag såg säkert ugly ut.. Men thats life.

Elin och Ante kom i fredags och hälsade på. Trevligt =) Fick New Moon av Elin <3 Tacktacktack =) Ska börja läsa den någon dag. Har läst ut två av tre Twilight böckerna jag fick låna av Linda (kusin) nu. Har läst en tredjedel på sista nu. Gillar inte den sista så mycket, tjuvläste lite längre fram och blev lite besviken faktiskt >_< Det jag har läst nu har i alla fall varit bra, men sen blir det nog lite.. njaa. Aja jag får se, får läsa allt istället vetja ;D
Min Twilight samling är snart komplett i alla fall :D <3

Imorgon börjar vi vid 11:45. Sköönt =) Fast på tisdag börjar jag 8:10 med tyska :( Usch.. Vill ta bort min tyska, men vill samtidigt läsa det.. Hm, får se om det är för svårt..

Aja hejdå! :) Puss!

Aja nu ska jag kanske rita lite mer eller bara ta det lugnt.. Får se.. :)

Sömnig...

Usch vad jag är trött nu.. Har visserligen haft helg precis och bara gått en dag i skolan, men det tar på krafterna xD Vi spelade upp en slags teater grejs idag. Var himla roligt x) Tårarna rann av skratt, haha lol..
Annars är det väl helt okej i skolan. Vi fick våra skåp idag också, så nu slipper man bära omkring sina grejer överallt och hela tiden. Har haft ont i huvudet typ varje dag nu med >_< Och får svårt att andas ibland också, vet inte vad det är för fel.. Sträckte nacken med innan, tur som jag har.. lol.. Men det går nog över..
Sitter här och tittar på lite 2½ Män nu.  Men ska nog gå och duscha nu och sen sova.. Är trött som fan. >_<
Så... godnatt! :)

Skolstart

Första dagen i skolan idag. Caroline och jag var sjukt nervösa idag på morgonen. Trodde jag skulle dö xD Nejmen, nästan. Men sen när vi väl var där gick det bra och nervositeten försvann :) Tyckte det var jätteroligt idag faktiskt, fast dock skitdrygt med all information och det. Klassen verkar rätt bra och så i alla fall :)
Blev kycklingsnitzel och klyftpotatis till lunch idag :D Gott!
Efter skolan gick jag och Caroline till Carolines mamma på Contan där vi blev bjudna på chokladboll, chokladmuffins och cola. Tackar och bockar :D Mår lite illa nu dock ;D

Imorgon ska vi typ gå ut och gå eller nått. Vet inte riktigt vad vi ska göra xD På fredag till nästa fredag så har vi en speciell vecka med annorlunda schema typ.. Estetisk orientering eller nått? xD Vet inte riktigt, blir nog kul i alla fall :)

I söndags stod Jonas, Caroline och jag på loppis. Vi tjänade ihop ca 800 eller nått tror jag :) Kul! Var sjukt jobbigt att gå upp så tidigt på morgonen men var ändå relativt kul! :)
Eftersom att Caroline och jag hade fått pengar så bestämde vi oss för att åka till stan och kolla lite (A) Jag köpte ett par jeans, fast det stod typ att det var leggings, men whatever, LOL, jag använder dom som jeans ändå =)

Har fått låna resten av Twilight böckerna av Linda, min kusin. :) Väldigt snällt. Visserligen är dom på svenska, och jag vill egentligen läsa dom på engelska, men dom är bra ändå :) Har läst ut När jag hör din röst (eller New Moon på engelska). Så har läst snart en cm av Ljudet av ditt hjärta (Eclipse), haha lol :D Bra som fan är dom i alla fall! =) Längtar tills New Moon kommer på bio, fast lär bli lite besviken känns det som, men den kan nog vara bra ändå..

Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske titta på några Gossip Girl avsnitt?

Blablaaaabla...

Har inte skrivit på rätt länge nu, men whatever eller nått i den stilen, lol.
Har blivit blond nu, och klippt mig. Ingen direkt skillnad på frisyren, lite kortare och så bara. Men nu är jag i alla fall blond. :) Slingade det, så är lite ljusbrunt på vissa ställen, typ.. Aja jag är jättenöjd =)
Har fått grejerna jag beställde ifrån H&M också.. Fast inte allt. Men har fått en randig tröja, lila strumpbyxor och en vit bh. Var på JC idag också med Jonas, för dom har gått i konkurs så det var rea där. Köpte ett par jeans som är rätt tajta dock, men det går nog.. Och tre tröjor. Två typ stickade och en typ långärmad tshirt. Blev dyrare än vad Jonas och jag trodde det skulle bli men jaa.. :P
Jonas har köpt hem ett spel som heter Test Drive. Sjuuukt kul! :D Man ska köpa bilar och göra olika uppdrag och sånt. skit kul :) Grym är jag på det med ju, hööhöhöö, loooool..

Ska nog ha lite filmkväll med mig själv nu :P Har lite Pringles kvar, och kanske ska ta mig ett glas Cola.. Charlies änglar går på ettan, men kanske ska kolla på lite Harry Potter 5 istället.. Hmm... Längtar som fan tills sjuan kommer :) Har börjat läsa sjuan nu ju, sjukt bra! :D



Aja heeeeeeeeeeeeeeeejs och gooooooooooooooooodnatttttttis.

Photoshop

Kladdade lite i photoshop innan med ritbordet. Kulkul :)

Inverterade färger.



Orginalet.


Också ett par brillor ;D

Nu ska jag gå och sova!

The world keeps turning, we can't change its course

Igår var Stina duktig och rensade ut badrummet ifrån tomma schampoo förpackningar och liknande. Sedan fick hon ryck och städade ut hela badrumsskåpet och gjorde fint. Duktigt eller hur?

Caroline åkte till Öland igår. Känns jättetomt utan henne redan, saknar henne! :D Men hoppas hon har det kul och mår bra! :) Hon kommer hem på tisdag tror jag, så är ju inte en evighet hon ska vara borta, hihi, tur det ;)

Annars har jag inte gjort något alls, som vanligt. Är sjukt uttråkad. Längtar till skolan men ändå inte. Suger till i magen som det gör när man ska börja skolan, i ny klass och allt. Precis som när man började sjuan.
Hoppas vi får en bra klass i alla fall. Annars blir det sjukt jobbigt att gå i skolan i tre år. Men nu får vi tänka positivt!


Caroline och jag på Liseberg. Fan vad manlig jag är :D Sjukt ljus bild också xD Blixt + sol antagligen.

Aja ska väl göra något nu kanske.. Eller inte, haha. :) Hejs!

RSS 2.0