Vaaaarmt...

Var ute lite i solen nyss och solade mig lite. Orkade inte vara kvar där ute mer för det är så sjukt jävla varmt. Svettas som en gris, haha mys. Brände mig ju sist jag var på brunnen, smörjde inte in mig riktigt, och fy vad det sved på armarna sen. Så idag var jag duktig och smörjde in hela mig! ;) Även om jag inte var ute så länge.

Var på kusin Saras konfirmation i lördags. Det var trevligt tycker jag. Var lite blandad mat, typ. kyckling, fläskfilé, lax och lite sallader och sånt. Och till efterrätt var det.. jordgubbstårta! <3 Muuuuums. Asgott! Älskar det där krämiga inuti, typ.. vaniljkräm eller vad det är. Så gott!
Annars har jag väl inte gjort så mycket idag eller igår. Vill åka och bada! Men det blir nog inte av idag i alla fall.

Elin och Ante och deras engelska vän Tom kommer väl och hälsar på i veckan. Trevligt :) Lite pinsamt att prata engelska med honom dock, eftersom när man väl ska prata på ett annat språk så går det skit. Typ i skolan och sånt är det inga problem men "irl" då blir det bara skit :D Man blir så osäkert och så pratar man så svensk-engelska typ.. Haha, lol.

Ska nog gå och duscha nu. Svalka av mig lite.. Är ju varmt som usch. Hejs!

Fredagsmys!

Visserligen är det inte fredag idag, utan söndag. Men denna är så jävla bäst så den förtjänar att läggas upp ändå. Enjoy!


Gå in på OLWs hemsida för att höra hela låten!

R.I.P Michael Jackson

Lite sent kanske, men har inte orkat skriva något. Har letat efter en bra version med låten Ben nu på youtube. Finns ju typ ingen >_< Vill ju hitta den när han är liten.. Älskar den låten (: Aja.. hittade en video ifrån filmen Ben med låten i alla fall. 
Rest in peace.


Stan med mamma

Ska till stan med mamma idag. Hon skulle köpa grejer till mormor och ville ha sällskap. Så jag ska hänga med lite (:
Imorgon kanske vi ska bada igen. Vi skulle tydligen ha med oss pannkakor eller nått ^^ Gott! :D Är fortfarande lite röd på axlarna och ryggen och på bröstet. Men får hoppas att jag blir brun sen (:
På lördag så tar kusin Sara konfirmationen. :) Så vi ska åka dit lite.

Aja får se om jag hittar på något att göra sen.. Kommer väl typ bara sitta hemma hela dagen, lol. Hejdå!


Stan (:

Var i Karlskrona idag med Jonas, Caroline och Pappa. Lämnade tillbaka t shirten. Köpte ett par svarta pumps också, men jag ska nog antagligen lämna tillbaka dom.. Haha, lol.. Hm..
Vi köpte digitalpiano idag också :) Kul! Jonas sitter och spelar just nu, jag vill med spela, haha! ^^ Aja, får väl köra väck honom, ihiih.
Hejs!

Soldag

Var på brunnen idag och solade och badade med Jonas och Caroline :) Kul! Jonas bjöd på glass. Daim tog jag, hihiihi! Man får ju passa på när någon bjuder! ;D Hihi.
Vi ska åka till brunnen igen, kanske på fedag eller nått. Skulle bli 26 grader på måndag, så vi kanske åker då. Härligt! :)
Har blivit lite röd nu, så får väl hoppas att jag blir brun sen :)
Vi cyklade dit. Gick bra att cykla dit, var skönt faktiskt. Fast hem var det ju mindre skönt. All luft var borta på bakhjulet så hela cyklen typ bankade och hoppade och höll på. Så jävla jobbigt att cykla, var bara massa uppförs backar också. Trodde jag skulle dö av utmattning xD Haha, lol.

Imorgon ska vi till Karlskrona. Pappa sa att jag kunde få lite pengar! :D Wie, så kanske kan köpa något (A). Hoppas att tröjan finns nu så jag kan byta den.
Vi kanske ska kolla på bio också. The Proposal tror jag :) Men vi får se.
Jonas tyckte att vi kunde gå till järnvallen och springa lite imorgon. Det kan ju vara rätt trevligt :)
Aja, ska väl gå och sov snart tror jag, är rätt trött nu efter en slitsam dag, haha. :)

Godnatt!

Måndag :)

Var i stan med Jonas och Caroline idag. Trevligt. Köpte en väska. Svart och fin. :) Kanske laddar upp bild nån dag.
Vi åt kebabtallrik också. Gott, fast orkade inte äta upp allt. Men det gjorde Jonas och Caroline, feta som dom är. Nejmen, haha, lol.
Imorgon ska vi åka till brunnen och bada, kul (: Hoppas jag blir lite brun, eller ja kommer ju bli röd, men hoppas kan man!
Aja ska se på film nu. Duplex hette den visst. Nu prövar Jonas min bikini btw, haha lol :D

Hejdå, puss!

Sömnig..

Sitter här nu och funderar på att gå och sova.. Egentligen vill jag se någon film men jag har ingen rolig här hemma. Och en film varar i ca 2 timmar och då är klockan typ 4.. Lite väl sent kanske..
Såg The Wedding Date innan, tror jag den heter, med hon från Will & Grace.. Debra Messing eller nåt? Kanske.. Orkar inte googla för att vara säker, haha lol. Gick på TV1000 eller nått sånt innan i alla fall. Den gick för någon dag sen också.. Kan dom inte ha lite olika filmer? Haha. Aja rätt bra film..
Lyssnar på regnljud på Youtube. Haha, lol låter väl rätt dumt kanske.. Finns typ massa videos med 'avslappnande' ljud och sånt.. Typ.. regn, fåglar osv. Älskar regnljud, och vatten.. typ vågor. Älskar att somna/sova när det regnar. :)




Aja ska väl bege mig till sängen då.. Godnatt! :)

Ny design..

Haha, jag ångrade mig angående bloggdesignen. Fast gjorde om det lite denna gången. Har det så här så länge, får se om jag byter igen.

I alla fall.. Var ute lite med barnen för en stund sen. Fasen vad knott och skit det är ute. Blää.
Och jag, klantig som jag är, halkade i gräset och gled typ tre meter på ja.. röven. Hah. Typiskt mig. Gjorde rätt ont.
Mamma gjorde kassler/potatisgratäng innan. Jättegott!

Funderar på om jag ska åka till stan imorgon och köpa bikini. Vet fortfarande inte om jag vill ha den blåa eller den svarta.. Men jag får se, kanske inte blir av alls.
Ska antagligen åka själv, har bara varit på stan själv två gånger innan, lol. Så kan väl vara rätt "lärorikt", eller nått.
Ska till Karlskrona också på onsdag med Jonas. Han ska byta/lämna tillbaka sina solglasögon och jag ska byta min tshirt.
Köpte en Fashion Against Aids tröja sist ju, som Yoko Ono designat btw, men i alla fall så var den för liten. Var en kill tröja i small. Och den var jättekort och jättetight. Precis det jag vill att tröjor inte ska vara. Fanns inga i medium så jag tänkte att en small borde ju vara stor ändå, eftersom att det var kill tröja. Men icke! Så ska byta den, förhoppningsvist finns det en large kvar, och det duger. Kanske lite för stort men jag bryr mig inte, bara den inte är för liten! ;D

Pappa instrallerade den där nya HD boxen eller vad det är idag. Fetetufft! Värsta high tech, lol. Pausa och spola tillbaka och spola fram och massa funktioner! Haha, blev lite imponerad faktiskt.

Sitter här och lyssnar på Sagan om Ringen soundtracket nu. Mycket bra musik kommer ju faktiskt ifrån filmer, hihi. Jag älskar Spotify, typ.. tillgång till nästan all musik. Finns iförsig mycket som inte finns, men man kan ju inte få allt, haha.

Har bloggat typ tre gånger idag, värsta rekordet för mig nästan! Haha lol ^^ Fyfan, hade nyss en fästing på mig :O Fast den hann inte sätta sig, kände att det typ kröp något på mig, usch.. Får kolla igeno mig sen så att jag inte har mer fästingar på mig. Usch känns som att det kryper på hela kroppen nu bara för det. Haha.

Aja, långt inlägg, som ändå ingen kommer (orka) läsa. Ska väl se om jag hittar nått roligt att titta på.
Puss!

Bloggdesign

Har fixat och så med designen nu på bloggen. Vet inte om jag vill ha det så här, eller om jag byter tillbaka till det andra med fiskarna.
Får det inte riktigt som jag vill ha det.. Blir arg! Har hållt på länge nu så det borde ju bli som jag vill men jag kan inte fatta vad jag gör fel.. >_< GAAH!
Ha kvar eller inte ha kvar.. Det är frågan..
LOL.

Ändrar.....

Jag bytte tillbaka till fiskdesignen. Haha, jag har inget liv.

Lady Gaga

Hittade en video på Lady Gaga när hon sjunger Poker Face fast i akustisk version! Tycker den är jättemycket bättre än orginalet. Låter inte så datorfixat och så. Och hon sjunger ju faktiskt jättebra! :)
Lyssna!
 

Tycker den där rosettfrisyren är rätt fräsig faktiskt. Synd att man har så kort hår bara, haha! Hade nog inte haft tålamod till att göra den ändå.

Trevlig dag (:

Var en jättetrevlig dag tycker jag. Var inte alls lika nere som jag varit de senaste dagarna utan var faktiskt jätteglad! :)
Regnade inte alls, så grillandet gick bra, fast vi satt dock inomhus. Men gjorde inget. Sen åt vi glass och jordgubbar, muuuums! Jag, Jonas, Caroline, Elin och Ante satt ute lite också och diskuterade. Trevligt, trevligt.
Tog massa egobilder på mig själv innan med Carolines kamera, kanske lägger upp några imorgon, miihiih. Kul.
Fick en kram av bror Jonas också idag :O:O O..M..G!! Händer inte så ofta kanske :D Haha, LOL.
Aja, ska väl sova nu tror jag. Är rätt trött, eftersom jag vaknade "tidigt" idag.

Puss, godnatt! (:

Glad midsommar! :)

Glad midsommar! :D Synd att det är lite dåligt väder bara.. Men hoppas det inte regnar sen ikväll för då ska vi ju grilla!

Var i stan idag med Jonas och Caroline, för Caroline skulle köpa present till sin mor. Hon hittade en svart tröja med typ en rosett man skulle knyta och ett armband. (: Grattis till Carolines mamma! ;D
 
Jag hittade två bikinis (en svart och en blå) fast jag köpte ingen av dom, får fundera lite.. Den svarta var lite liten runt och fanns ingen större, fanns ingen mer förutom den som var kvar typ, och den blåa var typ.. lite lustig, haha. Trosorna som skulle vara till var inte så fina heller.. Så som sagt, jag får se.
Köpte solglasögon dock, för 179:-, typ första solglasögonen jag hittat som passat mig :) Hittade lite fina hårspännen och två diadem med. Allt sammanlagt kostade bara typ.. 204,50 eller nått. Var 70% avdrag på priset på alla smycken och hårgrejer och sånt tjuffs.
Sen efter det åkte vi hem och då åt vi sill, potatis och gräddfil med gräslök! :D Gott!
Mormor, Elin och Ante och Caroline kommer sen ikväll med. Och då ska vi antagligen grilla, om det inte regnar (allt för mycket?). Blir väl pommes eller nått till antar jag.
Är sugen på Pringles, tror jag.. Eller egentligen vill jag nog ha typ jordgubbar eller melon.
Jo just det, vi köpte faktiskt melon också ^^ 40 spänn för en halv melon, typ rätt dyrt. Men gott! Åt melon igår också, istället för godis! :D Goood.
Vaknade vid typ åtta fast gick inte upp förens typ.. 20 över eller nått. Tidigt för mig, hah. Sover typ till 11-12 annars. Kan ju typ fan inte vakna på morgonen, även om någon säger till mig. Då somnar jag bara om. Och ibland sitter Jonas och spelar gitarr och jag ligger ändå lugnt kvar och sover. Sova är fan mitt liv.. Och äta.. Haha.

Ska väl se om jag hittar på något att göra (:


Tralalalalala

Var på Elins skolavslutning igår. Var rätt trevligt. Fick jordgubbstårta som var gott. Sen så hände väl inget mer typ.. Haha. 
Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Har suttit här vid datorn och lekt i paint och i photoshop. Men det är ju rätt kul iförsig. Har suttit och typ lyssnat på Harry Potter soundtrack hela dagen också. Haha, sommarlovet har precis börjat och jag är uttråkad som en vet inte vad.

Målade denna bilden i photoshop nyss. La på lite effekter också. Ser nästan ut som en sån där duk man målar på xD


Är väl inte helt perfekt men skitsamma. Det är kul i alla fall :)

Nu ska jag sitta här och göra mer vettiga grejer. Puss.


Skolavslutning

Äntligen ledig! Härligt! Fast fetesorgligt..
Gick jättebra i kyrkan idag med sång och allt, tycker jag själv i alla fall. Sen var vi i klassen lite i klassrummet och så. När Maggan fick presenten av oss blev hon typ helt rörd och började typ gråta.. Så Emmie och jag började nästan gråta också xD Haha.. så söt är Maggan. Hon tyckte det hade varit jättekul att få ha oss som sin sista klass innan hon går i pension.
Sen efter vi hade tagit foton och sånt med klassen gick vi upp till matsalen där vi fick tårta. Rätt gott.
Sen så var det betygsutdelning. Tänkte skriva vad jag fick för betyg :D Är skitnöjd!

Svenska VG
Engelska MVG
Tyska MVG
Matte G
Idrott G
Religion VG
Historia VG
Samhällskunskap VG
Geografi G
Biologi VG
Kemi VG
Fysik VG
Teknik VG
Hemkunskap VG
Musik VG
Bild MVG

Tror det var alla ämnen. Är i alla fall skitstolt över mina MVG:n! Speciellt i Engelskan eftersom att jag inte alls trodde jag skulle få det! Visserligen spelar inte dessa betygen typ någon roll, men jag är ändå jättestolt och nöjd. Fast tycker att jag borde fått MVG i musik, men men.. Är nöjd ändå.

Efter att vi slutat och jag gått hem så åt vi lite mat och sen tårta. Sen så åkte pappa och jag ner till stan för att träffa Alexander som tog stundenten idag! Så vi hängde på han lite blommor och gosedjur och sen åkte vi hem igen.
Vi åkte sedan hem till Alexander för att fika och lite så. Trevligt, trevligt!
Haha har ätit tårta fyra gånger idag xD Tjock! Ska äta tårta imorgon också, på Elins skolavslutning! Mohihihi!

Känns jättelustigt nu att vi har slutat.. Grät nästan lite när jag kramade alla hejdå. Natta typ storbölade och Emmie med och hur svårt är det att inte gråta om alla andra gråter? xD Aja.. känns sorgligt att inte träffa dom igen typ.. men samtidigt rätt skönt att slippa dom. Mohahaha! :D

Aja ska se om jag hittar på något att göra nu. Puss!

Tisdag

Ledig idag. Skönt. Fast vid 11 tiden kom Bea och hennes syster och hämtade mig och sen Emmie för att vi skulle till Claes för att öva. Vi träffade Elin när vi var framme och sen gick vi tillsammans.
Vi övade igenom låten några gånger och sedan så satte vi oss och pratade lite.. Om vad vi skulle göra i sommar, och vad vi valt till gymnasiet och så. Sen övade vi igenom låten igen och sen åkte vi hem.
När jag kom hem sen så hjälpte jag mamma och somnade Alva så hon kunde somna Elias. Jag somnade själv också en stund så mamma kom och väckte mig och då frös jag som ett as så jag gick och la mig igen.
Sov i några timmar, inte bra. Får så jävla ont i huvudet när jag sover när jag inte ska. Haha det lät ju normalt.
Aja sen när jag vaknad beställde vi pizza och kebabtallrik. Rätt gott.
Nu sitter jag här bara och ska väl åka och köpa fika till imorgon. Ska ju ha sån där årskursdag imorgon. Hm, hoppas det blir kul. Caroline skulle tydligen inte dit om det regnade läste jag på hennes blogg. :O Men då kan jag ju inte ta mig in dit.. >_< Fyy på henne.. Eller regnet kanske..
Slutar som sagt på torsdag :) Caroline skulle tydligen ha någon förfest med tjejerna ifrån hennes klass, och hon tyckte att jag också kunde komma dit. Men jag vet inte om jag vill.. Hmm.. Aja får se hur det blir med det (:

Puss!

Fattar inte..

Följ min blogg med bloglovin!

Jag fattar inte hur man ska göra det här >_< Men aja..

Skolmiddag och lite sånt

Har inte orkat bloggat nu på ett par dagar.. Men tänkte berätta lite om skolmiddagen vi hade i torsdags. Alla var jättefina och stiliga, och det var himla trevligt! Fast dock var endel fulla och vi var därför tvungna att göra alkotest. Var dom som inte fick komma in pågrund av det. Dumt att vara full och inte få komma in när man köpt kläder och skor och allt. Aja vissa tänker väl inte med hjärnan.. Höh..
Maten var god, fläskfile, potatis och championsås + massa grönsakstjoffs :) Till efterätt blev det cheesecake. Vilket var mindre gott, heh.
Vi dansade och sjöng och massa kul. Fast bandet som spelade inte ville spela låtarna som vi önskade, fyyyy! Haha.
Lärarspexet var i alla fall lätt roligast. Så jävla kul xD



Fina tjejerna, Caroline och Rebecca (: Och en Jesper i högra hörnet.




Natalie och Simon.



Caroline, Sara, Sanna och Rebecca. Blev lite ljust på högra sidan.



Bästa Caroline :D Som var jättetjusig! ;)



Några i klassen. Emmie, Robin, Bea och Jesper (:



Det dansades ju också som sagt ;D Anton und Bea här då.
Emmie som smygfotade dom.


Så här såg min klänning ut.. Lite dålig bild och har ingen på mig när jag har den på heller.
Lite synd kanske men aja xD Caroline har nog någon..


Så det var lite bilder ifrån skolmiddagen :) Orkar inte ladda upp mer nu. Aja.. Var i alla fall himla trevligt! Kommer sakna (nästan) alla som fan nu när vi slutar :( Kommer säkert fälla en tår på skolavslutningen på torsdag.. Kommer ju vara massa man typ nästan aldrig kommer träffa igen.. Sorgligt men sant.

På skolavslutningen på torsdag så ska vi vara i kyrkan och sen umgås med klassen. Kommer nog bli kul och gå bra. Klassen ska köra Sommar och Sol och Nu Grönskar Det i kyrkan. Sen ska jag, Becca, Emmie, Bea, Elin och Simon spela/sjunga Love Story av Taylor Swift. Och stämstång blir det också ;D Av mig själv, Emmie, Bea och Elin. På låten.. ja vad fan heter den, kan inte komma på just nu.. Aja, haha. Ska köra lägsta stämman, hihihi.
Denna veckan är typ helt lugn nu, rensade ut skåpen idag. Så nu har jag användt skåpen för sista gången :( Wäääh..
I alla fall imorgon är vi lediga, möhhö, skulle haft typ klassdag men vi fick vara lediga istället x) Sen på onsdag är det årskursdag (alltså ska vi nior göra något tillsammans). Blir väl typ.. brännboll i brunnsparken tror jag ^^ Och så på torsdag slutar vi.. Usch och jippie.
Fick reda på att jag har MVG i bild! :D Blev sjukt glad. Fast visserligen fick typ halva klassen MVG så man känner inte riktigt att man förtjänar det ju :( Aja.. Är glad i alla fall.. 

Aja ska se om jag hittar på något att göra.. Puss! :)


Godnatt

Sitter här nu och har ont i magen. Tittade på Hannah Montana nyss. Hittade någon sida där man kunde se den. Var väl sådär faktiskt. Dryg jag är, no life Stina. Aja.. Ska väl fixa till mig nu då.. Känner mig lite nerstämd nu, vet inte varför.. men så kan det väl vara ibland kanske..

Godnatt!


Stan med Carolinis!

Var i stan med Caroline idag efter skolan. Hittade ett par skor som jag blev helt kär i, men dock kostade dom 349 kronor och det var allt jag hade med mig.. Och jag var tvungen att köpa en kajal och då hade det inte räckt.. Så jag sket i det.. :/ Men jag kanske ska åka in med mamma efter skolan och titta på dom igen. Vill ha dom på skolmiddagen men jag vet inte.. Prövade mina klänningar idag. Skolavslutningsklänningen och skolmiddagsklänningen. Ska nog ha mina svarta ballerina till båda. Säkrast för mig eftersom jag har världens otur och sämst balans ever! Haha.
Skorna i alla fall är typ sånna där.. svarta remmar över fötterna och sen ljus klack.. Lite svårt att förklara kanske, men dom är i alla fall skit fina!
Köpte i alla fall kajal och hittade en svart lång tubtopp (som jag tänker ha som klänning typ) och ett par skitfina blåa tights! Jättefin färg på dom.
Caroline hittade en vit bh som man kan ändra om hur man vill, alltså typ.. axelbandslös och kors i ryggen och sånt. :) Den var tjusig!
Vi bjöd Caroline på en chokladboll på Maxi också. Rätt äckligt faktiskt, haha!

Aja, hoppas skolmiddagen blir kul imorgon, och hoppas jag får sitta med någon i klassen som jag faktiskt orkar med >_< Alla är så sjukt omogan och dryga så det är inte klokt! Det är typ bara hälften av klassen som ska komma. Tråkiga dom är.
Lediga på fredag också! Eller egentligen inte, men vi elever tar ledigt ändå, för ingen pallar gå dit, när vi haft skolmiddag sent på kvällen dagen innan. Vi strejkar lite för att vi inte får vara lediga, vilket alla andra nior har fått innan. Orättvist ju! Haha.

Usch jag vill ha mycket pengar! Haha.

Puss!

.....

Fan det här går ju åt skogen! Sitter här nu, kvart över 11 och försöker skriva min bokrecension/referat eller vad det nu ska bli..  Blir bara skit i alla fall. Så mycket är säkert. Har blandat tidsformer och all skit >_< Jag kan inte. Vet inte vad jag ska göra då.. Får väl skita i det. Har inte gjort engelskan heller. Bajsbajsbajs.
Har skitont i magen också så vill egentligen bara gå och lägga mig. Är sjukt trött. Fan, hatar skolan just nu. Kan det inte bara bli den 11 tack?! Hade varit så jäkla skönt att ha lov nu.
Borde ju faktiskt inte bli sänkt pågrund av att jag inte lämnar in dom här sakerna.. I alla fall så tror jag inte man får sänka mer än ett betyg..Becca sa något om det.. Alltså kan jag bara få G ändå, om hon nu är så dum så hon sänker mig. Så är ju ändå godkänd. Inte det jag satsat på kanske men bättre än IG.. HAT på det här.

Nu ska jag sova, jag ger upp det här. Godnatt.

Väskor

Nu funkade det att ladda upp bild! Så här är några väskor jag tycker är fina. Vilken är finast? Alla kostar runt 200 kronor tror jag.

Bilder ifrån H&M.


Wiiiee

Har brist på att komma på en bra rubrik så.. japp.
Kom hem för en stund sen. Har varit och sjungit nu. Gick jättebra faktiskt! =) Är stolt över mig själv xD
Lämnade en blomma till Sofia också. Hon blev glad (: Så det var ju kul! Vill bara sjunga en massa nu xD Är så glad, hihi!

Ska äta nypotatis och sill idag! Fyfan vad gott. Så somrigt och allt :D Är hungrig som en varg!

Tittade på lite väskor nyss på H&M. Jag ville egentligen haft en när jag var i Göteborg, hittade en fin där. Men det var typ fel på den och den var den sista kvar så sket i det >_< Försökte ladda upp en bild på dom jag hittade nu men det går inte :O Så jag får se om det funkar sen. Aja ska väl göra lite läxor nu då >_< UUUUSCH!

Hejs!


Tisdag

Rätt kul dag idag faktiskt.. Är dock jävligt skoltrött och pallar inte göra allt jag borde göra.. Funderar på att skita i det allvarligt talat. Orkar inte bry mig.
Fick reda på att jag har VG i hemkunskap i alla fall. Härligt. Trodde nästan inte jag skulle få det. Städade ut hela kryddskåpet idag, där alla kryddor (dah) och mjöl osv är. Asjobbigt. Fanns massa gamla och äckliga saker där inne.

Ska ha sånglektion kvart i fem så tänke öva igenom låten lite nu.. Sista gången innan sommarlovet, trååååk. Fast asskönt med lov så jag överlever, haha.
Aja skriver kanske sen igen.. eller inte..

Puss!

Längesen

Var längesen jag skrev något här nu.. Men ska försöka berätta om allt spännande jag gjort på senaste.. höh..höh..

Var i Göteborg i fredags. Var helt okej. Fick bara shoppa i en och en halv timme dock, vilket sög! Han knappt gå in i några affärer alls! Skitdåligt.. I alla fall, efter den korta shoppingtiden så träffades vi alla i gruppen och sen gick vi till bussen för att lämna grejer och hämta grejer. Skitlångt att gå, helt störda är dom på skolan ibland alltså xD Förstår dom inte att vi är lata och gnälliga?
I alla fall sen fick vi inträdet till Liseberg betalat. Caroline och jag köpte åkband, även fast vi inte åkte så mycket sen ändå.. Åkte Lisebergsbanan, Balder, Parishjulet och Sagoslottet eller vad den heter, haha! Kul med karuseller!
Vi gick mest och kollade i alla roliga affärer som var där!
Ja just det, ska berätta vad jag köpte också i Göteborg!
Köpte två tshirts, från Fashion Against Aids på H&M. En svart och en lila tröja. Fina är dom :) Köpte också ett set med armband, fyra stycken. Typ..svarta, bruna och guldiga. Också köpte jag tre par trosor med Mimmi på. Endast 49:50! Så var ju rätt billigt..
Skorna jag ville ha fanns inte kvar >_< Bara ett par kvar, i typ.. skitliten storlek, så blev assur. Men sånt är livet, I guess.

Inne på Liseberg köpte jag två örngott till mamma och pappa med texten "Värdlens bästa mamma/pappa" på. Var ju morsdag och allt i söndags, men köpte till pappa också..
Hittade två hjärtformade glasberlocker också till mitt armband! Jättefina, en blå som matchar ett par öronhängen jag har och en typ vit brunlilasvart randig. Älskar sånna glaspärlorsaker!

Åt på Burger King också för första gången. Inte alls gott faktiskt. Smakade typ.. stearinljus eller nått. McDonalds är asmycket bättre, i smak i alla fall. Onödigt att det finns typ tre Burger King inne på Liseberg. Byt ut typ mot McDonalds istället! Haha, aja..

Skolan var rätt okej idag.. Fick reda på att vi ska spela Love Story på skolavslutningen i kyrkan. Och tydligen ska jag sjunga tonartshöjningen själv, ehhmm.. Jag kommer vägra så jag slipper väl nog, haha..
Har fortfarande inte gjort klart bokrecensionen i svenska, på en bok jag inte läst.. Har också tyskan kvar, och engelska.. Och är samma lärare i alla ämne också.. Kul >_<
Gjorde i alla fall mitt So förhör idag, så nu har jag det klart. Tror det gick hyffsat bra..

Bestämde mig för någon dag sen att jag ska vara nöjd med mig själv.. Utseende och allt. Får se hur det går, haha.
Har varit relativt nöjd med mig själv idag i alla fall. Tyckte mitt hår såg fint ut idag i alla fall! :) Så lägger in en bild på mig själv här, visserligen inte ny men skitsamma :D Nu ska vi tycka om oss själva, och vara positiva!



Får väl lägga in bilderna från Göteborg också. Blev inte så många och inte jättemånga bra tror jag.. Men men..
Aja ska väl gå och duscha nu och fixa till mig.. :) Sitter här och nästan svettas för det är så jäkla varmt xD

Hejs!

RSS 2.0