Tisdag

Var på BLT idag då. Vi skulle göra en framsida till tidningen, fast på låtsas då. Ellen och jag var tillsammans, känns lite som att jag var lite tjatig kanske på henne men hoppas hon tycker om mig ändå, haha lol ;)
Vi fick lite fika också.. Sånna när vetebröd eller vad det heter, med sånt grönt i och på. Också varm choklad, som var asäckligt btw. Men det funkade väl.
Dagen har i alla fall varit helt okej..

Gjorde 'lite' matte när jag kom hem. Ligger fortfarande efter men man kan ju hoppas att jag kommer ifatt nån gång.. Har också skrivit på tyska "uppsatsen". Men är fan skitsvårt, kan ju inte, usch >_<
Har övat sång och fiol också, duktigt, höh..

Sitter här nu och har skrivit en önskelista, haha lite kul.. Drömma kan man ju, lol. Vill shopppppaa, det kliar i fingrarna på mig :(

I helgen kanske det blir att åka till Ellen och vara i en av deras stugor dom har =) Så kanske vi skulle laga mat och sånt. Hihi, mys!

Aja nu ska jag göra ingenting. Hejdå!

Måndag

Jahapp måndag nu igen, vilket betyder att nu är det slut på lovet.. :( Usch, orkar inte med skolan.. Alla prov och alla läxor och blääää. Ligger efter i matten, har tyska läxa och tyska prov, säkert engelska läxa till torsdag också, och säkert massa mer.. USCH!
Idag hade vi bara två lektioner i alla fall, skööönt. Bild och foto. Gjorde inget vettigt på bilden och på fotolektionen så lekte vi i photoshop vilket var roligt. :)

Imorgon ska vi till BLT och hälsa på. Hoppas det blir kul. Slutar 12:30 typ i all fall. Skönt. Och så får vi lite fika där, hihi, hoppas det är något gott! Fast jag har ju lovat mig själv att inte äta något sånt "onyttigt" denna veckan.. Hm.. 

Har börjat städa mitt rum nu i alla fall =) Går framåt, kommer bli riktigt fint sen när det är ommålat och allt, tror jag. Hihi, tyckte i alla fall att det var dags att göra något åt det.. Har stått orört alldeles för länge nu, haha lol.. 

Aja ska snart äta lite mat, ROTMOS! Mums! :D 

RSS 2.0