Tävla om en mysdress!

Var med och tävla om en mysdress i valfri färg ifrån MissBella. Tävla här på Lily bloggen! :) Man kan ju hoppas att man vinner något någon gång! :D LOL.

Puss.

White horse

Holdin' on the days drag on
Stupid girl
I should've known, I should've known

I'm not a princess, this ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
And lead her up the stairwell
This ain't Hollywood
This is a small town


Lördag

Idag så blir det filmkväll hemma hos Caroline med Ellen :) Kul! :D Ska gå och äta frukost nu och sen gå och fixa mig. Caroline och jag ska gå på stan lite och sen vid fem tiden så möter vi Ellen (: Och då ska vi gå och äta gyyrostallrik! :D Så jävla gott!

Jag fick MVG på mitt matteprov som vi hade förra torsdagen! Blev jättestolt över mig själv, haha :D
Annars flyter skolan på som vanligt. Är typ färdig med allt som vi ska ha till nästa vecka, förutom min bokrecension. Fast lite svårt att recensera en bok man inte läst, höhö..

Aja, hejs! =)

Måla

Har precis målat klart en akvarellteckning. Är nöjd. Föreställer en blond tjej som står ute i regnet typ.. Och så rinner några tårar på hennes kinder. Bakrunden är blå och svart men det lyser igenom lite vitt på vissa ställen.  Och så målade jag några små blyerts regndroppar för att visa att det faktiskt regnar.
Tröjan hon har är blå med lite gröna nyanser i. Ser kanske lite, hm.. nej men jag gillar det faktiskt. Ville ändå använda grönt någonstans och det funkade i tröjan. men jag är nöjd i alla fall
Funderar på om det man målar avspeglar ens tankar. In that case maybe I'm feeling blue? Haha.

Sitter och lyssnar på fina pianolåtar. Eller rättare sagt "vanliga" låtar som spelas med enbart piano, kanske samma sak? I alla fall.. Piano Tribute Players heter ja.. artisten? Just nu låten You Raise Me Up. Sjukt fint. :)

Nu ska jag gå och skära ut min bild ur blocket (mamma lärde mig hur man gjorde haha! :D)

Hejs! =)


Torsdag

Rätt "chill" dag idag, haha lol.. Även om den var fullspäckad av massa lektioner. Först tittade vi på film om.. Odysseus, tror det stavas så ;D Haha, jag tyckte i alla fall att filmen var rätt bra (:
Hade matteprov idag också, var svårt men hoppas att jag får G i alla fall.
Engelska glosförhör också, gick nog rätt bra. Fick 60 nya glosor till nästa torsdag också, alldeles för många! Men jag klarar mig nog, hehe.

Tog hem mina akvarellfärger, penslar och block idag från skolan.. Tänkte jag skulle måla lite hemma =) Men däremot kan jag inte få bort min färdiga akvarellteckning ur mitt akvarellblock xD Vet inte hur man ska göra, och vill inte förstöra teckningen.. Aja får väl fråga mamma sen.

På lördag ska i alla fall Caroline, Ellen och jag ha kul =) Ska göra hemmagjorda pizzor och äta massa gott! :D Också film förstås! Hihi!
Vi ska äta hemmagjord pizza hemma idag också, haha! Men jag klagar inte, för jag älskaaaar ju pizzaa <3

Aja ska nog gå ner lite nu.. Hejs! :)

Onsdag

Började med bad idag. Var asjobbigt, för jag hostade som en idiot hela tiden typ och då började jag må illa. Kändes som om jag skulle spy >_< Fortsatte att må illa sen så efter engelskan gick jag hem.
Mådde inte så mycket bättre sen när det var dags försång- och fiollektion, så får vänta till nästa vecka.. Men jag överlever, även om det är lite tråkigt >_<
Sitter här nu och ska öva på engelska glosorna till imorgon. Det är 40 stycken! :O Usch.. Och imorgon har vi matteprov också, kommer säkert misslyckas. Känns inte som jag kan det så bra.. Glömmer säkert bort det jag kan till imorgon också.. Sen ska vi redovisa i datakunskapen, usch >_< Kommer säkert bli nervös, även om det inte är något att vara nervös för direkt, haha lol.

ÅÅÅh jag vill beställa kläder från H&M igen >__< Fan vad jag vill ha pengar just nu och shoppppaaaaaaa!!

På lördag så ska i alla fall (förhoppningsvist) Caroline, Ellen och jag vara hemma hos Caroline och titta på film och äta gott och sånt! :D Kul!

Aja ska öva på glosorna nu och sen fixa mig och gå och soooovaaa. Är så trött, har inte gått och lagt mig förrän typ tolv-ett dom senaste dagarna >_< Och vaknat vid typ 7 också.. Uschhh.. Skärpning!

Hejs! =)

Måndag

Måndag igen. Veckorna har gått sjukt fort nu sen vi började skolan.. Snart så slutar man väl trean också, lol.
Aja har inte bloggat på länge så vet inte vad jag ska skriva om.. haha :)

Skolan är kul i alla fall, bilden är roligast. Även om vi inte gjort något "riktigt" arbete än, vi får mest rita typ fritt.
Ellen, Caroline och jag har målat en tavla som föreställer Afrodite. Vi gjorde det till vårt arbete om Afrodite i Kultur- och Idehistoria. Vi redovisade det i torsdags. Gick väl hyfsat, haha. (:
Vi har matteprov nu på torsdag tror jag, hoppas att det går bra. Vill ha ett VG i alla fall >_< Sen tror jag vi har matteprov nästa vecka också! :O Usssschh >_<

Har varit, eller ja är lite fortfarande, förkyld i veckan också. Orkade inte gå i fredags så stannade hemma. Nu mår jag bättre i alla fall, tur det för sånglektionerna börjar på onsdag. Typiskt att man ska bli sjuk till det när jag sett fram emot det aslänge >_< Men det går nog bra..

Har ritat rätt mycket nu i helgen.. Mest kläder xD Och så två brudar typ.. Med TVÅÅ ögon!! :O Helt otroligt! :D Jag är nöjd.. Kanske kan ta foto på teckningarna och lägga upp eller inte.

Snart kommer Caroline och hennes mamma och kör oss till skolan. Eller ja snart och snart, vid halv tolv för att vara exakt.


Bild jag gjorde i Photoshop för några dagar sen.. "Inspirerad" av låten Cry You Out Of My Heart.


En till bild gjord i Photoshop med ritbordet.. Tror jag gjorde den igår, haha.


Aja.. nu ska jag gå och plocka ihop mina grejer.. Hejs!


RSS 2.0