Onsdag

Jag hatar Onsdagar, men det har varit en helt okej dag ändå faktiskt :) Först hade vi idrott och där svarade vi bara på frågor från en film, och sen hade vi lunch (påskbord, helt okej) och sen engelska, där vi som vanligt inte gjorde så mycket, höhö :)

Hade sånglektion innan, gick bra tycker jag :) Till efter lovet ska jag välja en låt som har en speciell text, typ någon som betyder nått för mig.. :) Får se vad jag väljer, men funderar på Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water, som spelades på morfars begravning. Dels för att den liksom får mig att tänka på honom och sen för att texten är så himla fin. Gillar speciellt just dom här meningarna från låten :)

If you need a friend
I'm sailing right behind
____________________

And friends just can't be found


Nu sitter jag i alla fall här och lyssnar på lite Secret Garden :) Så sjukt fint det med x) Fast nu ska jag göra lite läxor också :) Hade tänkt skriva färdigt Engelskan och idrotten idag, så man kan lämna det.. Är ju färdig med allt då innan lovet, kommer kännas skönt :) Sista dagen imorgon och sen på fredag fyller jag år! :) Mysigt!


 


Tisdag

Rätt skön dag än så länge.. Började med att cykla till skolan.. Var skönt :) Frös lite men blev ändå lite svettigt xD Haha.. :) Duktigt i alla fall!

Idag har vi bara naturkunskap och matte. Vi börjar kvart i ett, så nu sitter vi här bara i en datasal.. Kuuuul! HÖHÖ..

Nu har jag inget mer att göra vid datorn.. Kollat alla bloggar och alla klädsidor, haha ;)


Ett litet träd utanför skolan :)


Bikini på Nelly.com!

Igeeeeeen.... :D
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


En till bikini :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Skolan

Sitter i skolan nu och har bild :) Vi ska hålla på och fixa bilder och sånt nu som vi ska sätta upp i Bruket.. Kul.. HÖHÖ.

Skulle egentligen cyklat imorgon men det ska tydligen regna hela dagen så det kommer nog inte gå.. Både skönt och tråkigt.. Och dyyyrt att åka buss hela tiden >_< 24 kronor varje dag.. :( BUHU..

Nu ska jag redigera bilder :)




Carolines fina bild :)


Tävling på Nelly.com! :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Söndag

Blev lite tacosätande idag :) Gott!


Bröd, sallad, gurka, tomat, vitlökssalsa, majs och köttfärs + chips. Mums!



Nu ska jag försöka göra alla läxor jag inte har gjort än.. Engelska, Svenska och idrott, usch..


Earth Hour

Igår skulle man släcka alla lampor och stänga av all annan elektricitet. Vi tände lite ljus hemma och hade det lite mysigt :) Så jag passade på att fota ljusen lite..






Lite bilder jag tagit :)

Lägger upp lite bilder på mina djur som jag tagit till skolan :)








Heeeeeej!

Nu sitter jag här i en datasal med mina vänner :) Låter som att det är det enda vi gör i skolan, haha, men ICKE!!

Idag så cyklade jag och Caroline till skolan, var fett svettigt haha xD Men känns bra och duktigt :) Snart ska vi cykla hem med Johanna också :) Trevligt!

Har varit en helt okej dag idag. Engelskan var inställd så då fick man lite hål i alla fall, sköööööönt! :D Måste dock göra massa läxor när jag kommer hem.. usch.. Kommer säkert sluta med att jag inte gör något.. Som vanligt.

Aja nu ska jag kolla runt lite :)


23 Mars

Usch, usch usch.. Har inte gjort något vettigt alls idag typ.. Var hemma ifrån skolan för vi hade bara två lektioner sist på dagen och det orkade jag inte med, så tog mig friheten att vara lite ledig idag, höhö..
Har spelat lite WoW idag, haha loooool. Har i alla fall dingat 48 nu, haha :)

Pappa har lämnat in min cykel på verkstad nu eller vad det heter :) Den är färdig imorgon runt klockan 16 imorgon, så nu blir det att cykla till skolan i fortsättningen :) Hoppas man kanske kan gå ner lite till sommaren, haha lycka till med det så som jag äter, haha ;)
Ska kanske simma imorgon med Caroline, Johanna och hennes lillebror Linus =) Det blir nog kul, har inte badat/simmat på jättelänge.. Ångrar som fan att jag slutade med det innan.. Men men, man gör inga misstag utan bara olika val i livet hörde jag i en film igår :) Evening tror jag den hette, fett sorglig men jättebra! Fick en verkligen att tänka!

Aja nu ska jag gå och sova och drömma om något kul... Sen blir det tyvärr skola imorgon.. usch..


Godnatt :)


Johan Falk

Har precis kollat klart på Johan Falk - Leo Gaut. Sjukt bra! Fast fett hemskt, usch..

Nu ska jag i alla fall gå och duscha, alldeles för sent egentligen men måste man så måste man.. Ska upp vid sex imorgon men kommer antagligen försova mig till sju som vanligt haha.. Usch vill inte till skolan :(



Godnatt och sov gott! :)


Ny bloggdesign!

Phuuuuuhhhuhu.. Har suttit i flera timmar nu för att få till en ny design.. HATAR KODNING :O Men nu är det färdigt i alla fall :)

Försöker byta min profilbild också, som är där vid sidan till vänster, men det funkar inte :O Det går inte ens att ta bort den och jag förstår inte varför :O Blir så arg!! :@

Uppdaterar igen:
Nu har jag ny profilbild, det funkade tydligen nu, haha!

Myskväll igår!

Igår var jag med mina friends Johanna och Caroline :) <3 Vi kollade på Familjen Addams, åt godis och drack Cola och så åt vi lite nötter ;) Och så blev det jäkla massa prat också. Känns skönt att ha pratat av sig om allt :) Jag glömde ju att låna hem en kamera ifrån skolan så jag har inga bilder att lägga upp, men Johanna och Caroline tog massa bilder och ingen blev typ normal för vi gör alla såna fula miner hela tiden, haha :D

Annars har jag inte gjort något mer i helgen.. Bara ätit massssaaa onyttigt.. I fredags åt jag upp nästan ett helt Pringles rör och en Geischa själv :( Haha duktigt!

Nu ska jag göra någon ny design till min blogg =) Får se om det går att fixa..

Hejs! :D

Hiihihih hej!

Sitter här med mina frieends i en datasal i skolan :) Mysigt. Är fett sugen på en vaniljkrämsbulle men det finns ju inte i kafeterian :( Buhuhuuuu.. 

Vi håller på att sy nu i skolan på bildlektionerna. Det är himla roligt! Jag syr en klänning i blått och svart med lite pärlor och sånt :) Är rätt nöjd faktiskt. Vi ska kanske gå med våra kreationer på en modevisning. Typ catwalk och sånt :) Lite häftigt! Får se om jag vågar gå med min klänning själv, hade varit lite skoj :D


RSS 2.0