25 maj

Har varit en rätt händelserik dag idag, men ändå inte x) Vi började med matte och där gjorde jag färdigt alla tal, så nu ska jag bara öva lite och nästa vecka blir det sista matteprovet nu för gymnasiet.. Grymt skönt!! :) Fick MVG på förra provet :D Nice! Fick G+ på första och MVG på dom två senaste. Så ligger på VG. Fett sugigt om jag nu skulle kunna få MVG på detta sista och sen bara få VG ändå för att det fattas ett MVG :/ Aja är glad om jag får VG ändå :)

Sen så gjorde vi klart en labbrapport i Naturkunskapen, fast vi fick en till idag. Fast vi har bara två kvar nu, en som vi måste göra och sen skriva och en där vi bara ska skriva nu :) Duktiga var vi iallafall idag tycker jag som faktiskt jobbade :)

Imorgon så har vi ingen engelska för vi är färdiga med muntliga. Så vi har bara idrott imorgon och då orkar man inte cykla in till stan och sen ha idrott och sen cykla hem igen (speciellt inte om det regnar så som det gjorde idag), så då stannar man hemma lite även om man inte borde :/ Haha.

Nu sitter jag här och lyssnar på lite Lady Gaga :) Niiice! Men nu ska jag sova tror jag :) Godnatt!


Söndag

Vaknade av att Caroline smsade mig imorse och undrade om jag ville hänga med och äta glass med henne och Johanna :) Så jag gick och duschade och åt frukost, sen cyklade jag och mötte dom vid kyrkan. Blev en lite barnbägare med mjukglass med typ tuttifruttiströssel. MUMS! Vi pratade och satt lite i solen (och i skuggan, för solen gick i moln hela tiden :( haha)

Annars har jag inte gjort så mycket idag.. Imorgon har vi iallafall sovmorgon. Skööönt :) Har ingen bild längre på måndagar så börjar inte förens vid typ halv tre tror jag.. Fast vi har ju extramatte och lunch innan, haha :)

Aja nu ska jag nog gå och duscha lite och sen sova =)


Gammal bild på mig och Caroline på Liseberg :)
Ser ut som en kille med mitt korta hår haha :)


....

Nu ser jag att inlägget som "försvann" sparades i utkast.. WTF. BAJS.

WTFF?!?!?!?

När jag väl sitter här och bloggar (vilket händer en gång varje hundrade år typ) så cpar allt och all text försvinner och inte fan går det få tillbaka!?!?!?!?!?!? BAAAAJS!?!?!?!? ÅHÅHÅHÅHÅÅÅÅÅÅ!!!! Ska man skriva om allt eller??!?!?!?!!? BAAAAAAAJS

Jag skrev i alla fall att idag hade vi matte vi kollade på plankton, det var rätt kul, sen åt vi kebab i skolan men det var inte lika gott som riktig kebab, sen hade vi engelska och där gjorde Johannis och jag muntliga, vi tyckte inte det gick alls bra, omvända betyg också som fan :( Piss. Sen så hade vi matte och där gjorde jag inte alls så mycket som vanligt.
Sen efter skolan åt Caroline och jag mjukglass för första gången i år, tror inte att jag tycker om det så äter det typ aldrig, men ska komma ihåg nu att det är gott som fan (om man har strössel) :D
Fett skönt att sommaren typ är här nu med :) Wiieeee!

När jag kom hem så hjälpte mamma mig med matten, för vi har prov imorgon, tror jag kan det nu så hoppas på VG :) Ska nog gå och läsa sammanfattningen för detta kapitlet nu, sen ska jag duscha och sen sooovaa.
Jonas kommer hem från Stockholm också inatt :) Har saknat lille Jonas, men han har nog haft det bra :)


Jaaaa gjorde en ny header också för jag hade tråkigt, så satt och lekte lite och den är lite för mycket kanske men jag gillar den typ och det är väl det som räknas?

FAN vad alla meningar blir långa då :(

Nu ska jag vara arg för att allt cpar för mig idag. BAAAJS!! (Nu kopierar jag texten ifall det cpar igen, för fan att jag skriver om det en gång till åhåhåhååh)

Nattinatti!

   Mina vänner är bäst föresten,
och ni får bästa betyg om och om igen av mig 
bara så ni vet <3


3 Maj

Är ledig idag :) För vi är färdiga i bilden och nästan i fotot så då fick vi ledigt där med :) Skööönt! Mamma och jag skulle kanske egentligen åkt till Karlshamn idag, men hon mår inte så bra så det blev inte av. Men men :)
Nu har jag precis övat lite sång, Marvin Gaye - I heard it through the grapevine, och nu ska jag öva lite fiol. :)
Sen ska jag nog kolla på film.. Kanske The Girl Next Door? :) Jag får se vad det blir..

Hejs!
Längtar tills alla fina blommor kommer fram.. :)


RSS 2.0