Onsdag

Blev lite förvirrad nyss på vilken dag det var.. Usch.. Snart är det dags för skola igen och jag har fortfarande inte gjort min jävla svenska, inte någon matte och inte övat till tyska provet.. Faaan vad illa.

Var i stan idag med mamma och Elton. Elton var jätteduktigt och sov så sött så i vagnen hela tiden :) Köpte ingenting, men skulle egentligen köpt en kofta men vet inte varför det inte blev så, haha.. Mamma köpte lite tröjor och sånt till barnen :)

Har sjukt ont i huvudet just nu, och ont i magen.. OCH ont i armen.. Illa, illa. Hoppas i alla fall att jag mår bättre till bion ikväll. Och hoppas att filmen är bra.. Jävla massa och och och hela tiden, haha lol ;D

Aja ska väl göra ingenting nu som vanligt. Hejs!

Tisdag

Var på läkarstationen idag med pappa och Elias. Vi tog vaccinationssprutan för svininfluensan. Gjorde rätt ont när hon började spruta in vaccinet men annars var det inte så farligt.. Är iförsig rätt van vid sprutor och tycker det är rätt skoj, haha lol.

Fast efter flera timmar så började det värka rejält i armen och fick ont i huvudet. Nu är typ huvudvärken borta nästan men värken i armen är kvar. Gör sjukt ont och jobbigt är det.. Hoppas att det går över till imorgon, men sån tur lär jag väl inte ha.. Haha. Har i alla fall inte fått någon feber eller nått.. ÄN..

Imorgon blir det bio med syskonen och Caroline. :) This Is It ska vi se. Hoppas den är bra.. Känns lite konstigt att gå på bio för att se en 'dokumentär', men det blir nog bra, hehe.

Kanske är dags att gå och lägga sig snart, börja bli lite trött och gick faktiskt upp klockan ÅTTA idag!! Helt otroligt! I'm chocked, lol.


I'm a fool to want you
Such a fool to want you
I know it's wrong, it must be wrong
But right or wrong I can't get along
(8)


Godnatt.

Sonntag

Soldag heter det men inte har det varit solit idag inte, lol.

Gårdagen var jättekul! Vi tittade på sjukt dåliga "skräckfilmer", pratade, åt pizza och lite godis och skrattade en hel del. :D Var dock bara åtta stycken som kom av alla i klassen. Fast det var skönt faktiskt, haha.. Vi hade i alla fall kul =)

Sov till typ halv ett idag tror jag.. Sover bort mitt liv känns det som.. Not good. Men visserligen var inte klockan halv ett egentligen, för nu har man ju ställt tillbaka tiden en timme? Haha, men ändå..

Aja, idag har jag inte gjort något alls typ. Ska nog göra mitt svenska referat imorgon, så jag har det gjort.. Kanske lite matte också? Kuuuuul..

Har målat lite granna ikväll. Blev en akvarellteckning =) Är jättenöjd faktiskt. Ännu en tjej, fast lite annorlundare om man jämför med de andra jag målat, tycker jag. Jag gillar den i alla fall :)

Nu ska jag nog i alla fall gå och duscha och sova.. Börjar bli trött, och klockan är ju egentligen 00:21 och inte 23:21.

Godnatt.


Lördag

Var i Karlshamn innan och köpte jacka på Team Sportia. Tycker den var fin så jag är nöjd =) Varm men inte pluffsig.
Sen köpte vi McDonalds på vägen hem, gott men onyttigt. Ska äta pizza antagligen ikväll också. Haha onyttigt as hell.

Ska till Johanna ikväll också ju, och kolla på film. Sen blir det nog att sova hos Caroline med Ellen. =) Då ska vi nog mysa lite också, hihihi. Prata skit kanske? :D Höhöhö. Och äta godis? Haha kommer gå upp fem kilo bara på denna helgen. Härligt!

Aja nu sitter jag här och lyssnar på musik med Jonas och Caroline. Och Jonas sitter och spelar lite gitarr också. Hihi..

Puss! :)


En liten bild..

Eller ja inte så liten men här är i alla fall en bild på mig där man ser mitt blonda hår.. Har inte tagit några egobilder på hundra år typ.. Har nästan glömt hur man gör.. LOL.


Fredag

Så grymt skönt att det är lov nu. Det behövde jag verkligen..

Har inte varit så pigg på att blogga på senaste. Farmor gick bort den sjunde så har blivit många tårar om man säger så.. Var begravning igår. Var faktiskt jättefin begravning, sjukt fina sånger och allt var väldigt fint.. Sorgligt men fint..
Vila i frid farmor.. <3

Har blivit lov nu i alla fall. Ska till Johanna imorgon tillsammans med några andra i klassen, om jag känner för det.. Får se. Kan nog bli kul i alla fall.
Ska nog köpa vinterjacka imorgon också. Behövs verkligen, så sjukt kallt börjar det bli nu! Kanske blir ett par skor också? Får se vad det blir..

Gjorde Kultur- och idéhistoria prov idag. Gick nog helt okej tror jag.. Har det gjort i alla fall..
Efter lovet blir det tyskaprov och sen måste ett referat vara färdigt till svenskan.. Usch, läxor och skit över lov borde vara olagligt, blää..


Aja ska nog gå och kolla lite på Idol med familjen.. Tycker dock inte det är så roligt längre.. Men men =)


Time to say goodbye.


Stora sångguiden

Har precis sjungt lite sångövningar ifrån Stora Sångguiden av Daniel Zangger Borch. Jättebra och skojsiga övningar.
På onsdag blir det då sång och fiollektion. Kul! Ska nog gå och öva lite fiol nu och sen duscha lite. Måste lägga mig tidigt idag för imorgon börjar jag klockan åtta. Försover mig alltid på tisdagar, haha. Börjar bli rutin typ, lol.

Aja.. får väl gå och göra det då.. :) Hejs!


Stora sångguiden


Here comes the anxiety

Sitter här och lyssnar på The Wombats, därav rubriken. Väcker minnen till liv, haha, eller vad man säger. Lite konstigt hur man glider ifrån sina vänner.

Aja, har precis övat på tyska glosorna. Tror jag kan dom någorlunda bra faktiskt. Men jag lär väl glömma dom till imorgon, så ska nog öva lite till senare, när man hunnit glömma dom lite, lol.
Borde verkligen läsa färdigt min svenska bok nu.. Usch får lite ångest, men inte fan läser jag den för det?! Haha, dumt. Får hoppas att jag slipper redovisa imorgon i alla fall.

Nu tänkte jag att jag ska leka lite i Photoshop eller Paint.. :)

Puss!


Gottis sugen..

Det är måndag idag och jag vill ha goooodis! Eller ja rättare sagt choklad och chips i stora mängder.. typ. Tänk att äta upp en hel Marabou själv eller en sån där Premium Dark Milk med både ljus och mörk choklad.. och så ett rör Pringles och en Cola på det! Fyyy så gott. Men får väl vänta till helgen.. Eller?

    




Sitter i skolan..

Nu ska vi ha foto och sen så slutar vi. :) Bilden var inställd idag.. Så jobbigt >_<

Aja.. nu börjar vi..

Snart dags för skola..

Jahapp, sitter här nu och ska snart iväg till skolan. Tar bussen vid 12, fast börjar inte föräns vid 13:05. Men det tar ju en stund att åka också, hihi.
Ska kolla lite vid datorn nu bara och sen så ska jag spraya håret och så är man färdig x)

Puss! :)

Jim Carrey

Jim Carrey sjunger "I believe I can fly" ifrån filmen Fun With Dick And Jane.





Jim Carrey som Ace Ventura.





Jim Carrey som Ace Ventura när han bevisar att han har rätt!




Är han inte bäst så säg.

Sonntag

Jahapp, kanelbulledagen idag. Men inte har jag ätit någon bulle idag inte! Men jag överlever nog, höhö.
Idag har jag väl inte gjort något speciellt. Lekt i paint och så som vanligt bara.
Visade mamma lite saker jag gjort innan, hon tyckte att jag var duktig, så då blev jag lite glad. :)

Imorgon är det en kort och lugn dag. Börjar inte förräns vid 5 över 1, på grund av att datakunskapen är inställd. Lite härligt faktiskt. Och så är det bara bild och foto lektionerna, vilket är skoj. Så som sagt, lugn och bra dag imorgon.

Har rört på mig ovanligt mycket den här veckan. Hade idrott i onsdags och då hade vi orientering, och så gick jag från skolan till kulturcentrum, och sen fick jag gå hem sen också. Sen i torsdags så slutade vi tidigare för svenskan var inställd, så då gick jag och Caroline på stan, och då tog vi inte skolbussen hem utan vanliga bussen, och den kör ju inte ända hem så då fick jag gå då också. Och likadant i fredags, inställd lektion så åkte hem tidigare. Känns lite duktigt att jag har gått "så" mycket faktiskt. Haha.

Ska nog gå och duscha snart, måste lägga mig lite tidigare idag nu, så att jag kan vakna någorlunda i tid nu när det är skola. Kanske inte ska lägga mig vid 3 tiden som i natt.. lol >_<

Aja, hejs! =)

Jag borde gå och lägga mig..

..men istället så sitter jag och leker i Photoshop med ritbordet.


Another tshirt in the closet

Ännu en kreation föreställande en tshirt. Denna gång gjord i photoshop med mitt ritbord.

 

Höst

Nu märks det verkligen att hösten är här. Man står och fryser när man väntar på bussen till skolan och tänker att snart sitter man inne i den varma bussen.
Allt mer ser man folk med tjocka jackor och varma skor. Halsdukarna pryder halsarna och mössorna täcker öronen. Vantarna värmer de frusna fingrarna.
Träden tappar de nu rödorangegula löven, fast ändå kan man fortfarande skymta lite grönt gräs och några få gröna löv här och där.
Regnet smattrar mot rutorna och det blåser vilt i trädens kronor. Nu ger sig fåglarna iväg till värmen och lämnar kylan bakom sig.

Nu är det bara att vänta på vintern.




Lite vis och poetisk är jag nog, lol.


Tshirts gjorda i Paint

Hade lite tråkigt nyss så gjorde lite tshirts i paint. Eller ja, ändrade färgerna i photoshop förutom på den röda. Den gröna är orginalet.



Vad tycks? =)

Aja ska gå ner och hjälpa mamma med maten nu. Puss!

Lördag

Veckan har väl varit helt okej tycker jag. Borde egentligen läsa färdigt min bok som jag ska redovisa om i skolan. Skulle nog kunna redovisa om den även om jag inte läst den, men är nog bäst att faktiskt har läst boken, haha.

Fick låna boken av Ellen, som tycker att den är jättebra. En blomma i afrikas öknen heter den. Är skriven av Waris Dirie. Det jag har läst av boken är bra och så, men har svårt att koncentrera mig och komma in i den bara. Men får väl ta tag i det snart..

Känns som att jag har rätt mycket läxor just nu. Får lite panik över allt som ska lämnas in och allt man ska kunna. Men it will probaly work out in the end, lol.

Aja nu ska jag öppna paint och leka lite. Hejs!

Parodier

Tycker att dessa parodier på filmer är skitkul! :D


Twilight High School Musical





Twilight Parody by The Hillywood Show





The Twilight Before Christmas




Twilight: New Moon parody




Harry Potter has ADHD?




Och så en Harry Potter parodi på svenska!



EDIT: Haha hittade en till parodi av Twilight. Vet inte om det är samma som har gjort den andra Twilight musikalen xD Men här är den!


Torsdag

Lugn dag idag. Svenskan och Kultur- och idehistorian var inställd. Så började senare och slutade tidigare.
Fick reda på mitt andra matteprov också.. Var ett poäng ifrån VG. Så sjukt jävla irriterande och fan vad besviken jag blev. Usch, har allt för höga krav på mig själv.
Caroline och jag gick i alla fall lite på stan efter skolan, men jag hittade inget speciellt. Caroline köpte en fin grå halsduk :)

Får sjukt mycket ångest nu när jag bara har 300 (!!!!??) kronor kvar. Och detta ska jag överleva på i hela månaden?! 

SUCK.


RSS 2.0