8 juni

Idag gick vi med skolan typ jävla långt ute i skogen. Först blev vi körda med buss till Galtsjön sen skulle vi gå därifrån tillbaka till skolan, på skogsväg.. Uuuusch.. Fett jobbigt och varmt, och längre än vad dom sa att det skulle vara. Dom sa typ 7 km men det var typ minst en och en halv mil typ >_< Asjobbigt. Men vi klarade det :) Fick ju god kycklingpastasallad när man kom fram :D Hihi! Så har iallafall cyklat både fram och tillbaka till skolan och sen gått aslångt! Duktigt!
Nu har jag dock ont överallt och så men det får man väl ta.. :P

Fick reda på några betyg igår, är nöjd :D Fick VG i matte, naturkunskap, svenska och engelska :) Nice!
Vi målade grafitti igår med, det var skitkuul! :D Vill göra det igen! Annars har det väl inte hänt något speciellt denna veckan än så länge, fast det är ju bara tisdag haha..
Imorgon är det bal för alla treorna, så sjukt orättvist! Vill med ha baaaal och student! Aja, vi ska åka ner och kolla lite :) Önskar dock jag hade en kamera så jag kunde tagit foton :( Men, men..

ÅÅh jag längtar fett tills Eclipse kommer, boken är fan asbra! :) Haha har jag förträngt xD

Aja nu ska jag äta lite macka tror jag och kanske en choklad efter.. :( Helt sjukt vad jag äter ju :( (Fast jag cyklar ju varje dag så jag säger att det jämnar ut allt, haha mmmmm vi säger så...)

Måste gå och lägga mig med lite tidigt för imorgon börjar vi åttaaa blääääääääasklöks... Kommer försova mig. Hejs :)

 


Onsdag

Var ledig i måndags, sjukt skönt. På kvällen blev det konsert. Det gick okej tycker jag :) Blev hes precis när jag skulle sjunga dock, haha, dumt.
Skull egentligen varit i skolan igår men fick så sjukt ont i huvudet så orkade inte för det är en sån sjukt lång dag med. Sen idag hade vi bara idrott tror jag så jag orkade inte komma idag heller. Usch så dumt.. :(

Har övat fiol med tjejerna jag ska spela med både idag och igår. Rätt kul men sjukt jobbigt.
Hade sista sånglektionen, för denna terminen, idag. Tråkigt, men skönt att bli ledig. Har tydligen fiollektion nästa onsdag med, hm..
På fredag är det konsert igen. Fast denna gången fiol. Ska spela på två låtar, tre stämmigt. Kommer nog gå bra :)
Har inte suttit vid datorn på typ tre dagar eller nått.. Och har inga pengar på mobilen (därför jag inte hört av mig Johanna om du läser, haha) :/.

Imorgon blir det iallafall skola :) :( Jobbigt med en sån sjukt lång dag men vafan måste ju gå. Och sen så spelar ju Jonas och dom i aulan med :) Måste jag höra/se! :D

Nu ska jag kolla runt lite och se vad jag missat på några dagar, haha :)


RSS 2.0