Intagen till Estet!

Wiiee! Kollade Dexters hemsida nyss och är preliminärt intagen till Estetiska programmet med bild intriktning. Längtar tills jag ska börja där! :) Kommer säkert bli jättekul!

Igår hade vi bild och det var lätt roligast på hela dagen. Becca och jag tyckte om kritorna i alla fall, haha. Vi skulle också öva oss på ansiktsuttryck och sånt. Linda (läraren) sa en känsla, typ.. trött, glad, ledsen och så fick vi två minuter att rita det hon sa. Det var himla roligt tycker jag! Hoppas att jag får MVG i bild.

Idag hade vi fysikprov, som jag inte övat någonting på typ >< Fast lyckades få VG- i alla fall, så hoppas att jag får behålla mitt VG. Fick reda på nationella i Engelska också, fick VG, två uschiga poäng ifrån MVG. AHH!!

Spelade fiol igår med några som jag ska spela upp i kyrkan med i helgen. Det går nog bra hoppas jag. Ska öva tillsammans med pianotjejen på fredag också. Ska spela fiolsolo >< Nervöst.
Hade sånglektion idag. Det gick bra tycker jag. Fick låten "Kungens Man" av Björn Afzelius i läxa. Har aldrig hört denna låten (tror jag i alla fall) så det blir rätt kul ^^

Nu ska jag kanske instrallera Mulle Meck (bilspelet), hmm.... Vilket liv jag har, haha!


Helgens spelningar

Det gick bra både igår och idag på spelningarna med klassen. Vi fick in över 2600 kronor för dagens spelning. Vet inte hur mycket vi fick in igår, men vi har alla pengar vi behöver nu till klassresan i alla fall! =)
Jag sjöng, spelade fiol, gitarr, trummor (haha) och synth. Det gick bra tycker jag. =) Kul var det i alla fall.
 
Sen när jag kom hem åt jag lite korv och instrallerade Zoo Tycon på datorn x) Gammalt spel, men kul. Fast min djurpark inte har några pengar kvar just nu xD

Egentligen är klockan bara 23 minuter över åtta, men hm.. Borde kanske fixa mig och göra mig klar i alla fall.

Filmkväll med Carolinis

Igår kollade jag på Bedtime Stories med Caroline :) Den var rolig. Sen så kollade vi på Samantha. Efter det så sov vi typ till två och passade sen Elias och Alva när dom sov. Mamma och pappa skulle hämta Jonas som varit på fest.
Jag åt massa godis och drack Cola >< Gott men onyttigt.

Nu har jag fixat mig och ska äta frukost. Sen blir det att åka till stan och spela lite grann med klassen. Måste baka sen till imorgon också.

Får väl gå och äta frukost nu då. Hejs! (:

Fredag

Jahapp, idag är det äntligen fredag. Vi hade redskap idag på gympan och det var fett tråkigt. Jag suger på allt. Lyckades göra en kullerbytta i alla fall! Det var god mat idag, pytt i panna!
På tyskan fick jag reda på provet och jag fick... MVG! Wohoooo! :D Efter vi hade gått igenom provet fick vi kolla på Peter Pan.. på tyska! Inte så kul. Sanna och jag satt och tramsade lite ^^

Klockan fyra ska jag iväg till musikskolan och spela fiol. Orkar inte egentligen, har skitont i huvudet och vill sova istället. Men det är sista gången jag kan öva på det här tillsammans med tjejen som ska spela piano till, innan det är dags att spela upp. Gud vad skönt det kommer bli när alla spelningar och allt är över..
I helgen ska jag som sagt ha spelning med klassen, vilket jag inte vill.. Hoppas det blir fint väder imorgon i alla fall.. Inte så kul att stå och spela i regnet precis, eftersom vi ska spela ute på stan. Hoppas vi får ihop lite pengar till klassresan i alla fall.. Längtar lite till det! Vi ska till Göteborg och gå på Liseberg och allt :) Sen ska jag dit med skolan efter det också.. Usch jag måste spara pengar ><

På tisdag blir det fysikprov som jag inte kan alls. Måste öva till det, men vet inte när jag ska hinna det. Vill jättegärna få VG så jag får behålla mitt VG i betyget :/ Usch...
Ja just det! Jag redovisade mitt So arbete idag! Fick VG, så jag är nöjd! :D Maivor sa att det var bra fakta och ganska påläst.

På torsdag fyller jag år! :D Det är i alla fall kul! Då blir det smörgåstårta till middag! :) Mummmmms! Vet inte riktigt vad jag ska ha för någon tårta.. Vill ha någon med choklad.. :)
Idag ska kanske Caroline och jag köpa godis och kolla på film.. Det blir trevligt!

Nu ska jag gå och öva lite fiol och sångläxa tror jag.

Hejs!

Hmm...

Nu har jag suttit här och fixat lite med designen på bloggen. Bestämde mig för att behålla min fina header med fiskisarna och la till lite blå text på vissa ställen. Jag tycker det blev rätt stiligt. Eller?

Usch nu är jag jättetrött och borde gå och duscha, fastän jag inte riktigt orkar. Imorgon är det fredag och sen är det helg! Fast jag ska spela både på lördag och söndag så får jag ju lite ledigt ^^
Måste baka 20 kakor/bullar till på söndag också, hade jag nästan glömt! Får väl bli lite snoddas :) Aja nu får jag väl gå och fixa till mig lite..

Godnatt!


Torsdag

Var väl en helt okej dag idag. Kom nyss hem ifrån skolan. Sitter här och äter mackor och dricker upp den sista Oboyen. Trodde jag skulle till stan idag för att hämta skor. Men inte, för ingen har ringt därifrån så dom har väl antagligen inte kommit än. Dom skulle komma i mitten av veckan och det är väl nu? :o Sur blir jag.

Imorgon ska jag få reda på mitt tyskaprov. Hoppas på ett MVG som isåfall höjer mitt VG. Imorgon ska jag också redovisa mitt So arbete om Auschwitz. Fick reda på att Natta också har om Auschwitz >< Inte särskilt kul, så jag bestämde mig för att redovisa först, i alla fall före henne.

Nu är jag uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Borde väl egentligen städa mitt rum, men det orkar jag inte. Inte får jag mer roligt av det i alla fall.

Musik Anna Ternheim - Summer Rain


Helloooo

Hej! Nu har jag också skaffat mig en blogg. Vi får väl se hur det går ^^
Aja, idag var jag i stan med Caroline. Det var väldigt trevligt (: Jag köpte två tshirts, och Caroline köpte present till Jonas och till mig x) Sedan gick vi och fikade hos Carolines mamma, chokladmuffins och cola blev det. Det var gottigt. Efter det gick vi och köpte lite godis, som jag nu sitter och äter lite på.

Idag hade vi nationella i Engelska. Uppsatsskrivning. Vi får väl se hur det gick. Skrev om andra världskriget. Hur jag tyckte det hade förändrat världen typ. Skrev mest vad jag själv tyckte och inte om själva händelsen. Mamma sa att det lät mer som om jag skrivit en debatt eller något sånt, men vi får se hur det gick. Kan ju inte sänka mitt betyg i alla fall.

I helgen så ska jag spela med klassen. Tyckte det skulle bli kul innan men nu är jag inte lika positiv >< Men det går nog bra, får jag hoppas!

Nu ska jag öva på sångläxan!

=)


RSS 2.0