Melissa Horn - Sen en tid tillbaka


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann



Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Texten på denna låt är så fin. Speciellt dessa rader. Tror det kan vara rätt sant. Alltså att man glömmer bort det som är bra med sig själv. Man ser bara det som är dåligt. Det är lättare att se allt dåligt med sig själv och allt bra med andra..

SKOOOR

Synd bara att man måste kunna gå i klack och ha pengar för att kunna köpa skor som dom här. Attaaaans.


 


Kan inte gå i klack för fem öre. Ramlar för fan när jag går i platta "vanliga" skor, haha. Men dom är himla fina att titta på. Jag älskar att titta runt på skor på internet, och i affär IRL förstås. Även om jag aldrig köper några. Någon gång ska jag nog kunna gå i ett par som dessa. Att det ska vara så svårt, plus att jag blir ca 1,90 lång om jag skulle ha några som har ca 10 cm hög klack. Och det är ju det man vill ha, mohah. :D
Skor ifrån Nelly.com och Modekungen.se

Gratisbio

Bli medlem på Gratisbio och samla poäng genom att bland annat delta i tävlingar, göra undersökningar, besöka hemsidor och annat. Poängen byter du in mot till exempel presentkort, biobiljetter och erbjudanden. :)
Registrera dig på Gratisbio, och börja samla poäng! =)


Nää, godnatt NU!

Nu får jag väl ändå ge mig. 20 över 1 och jag sover inte än. Fy på mig, nu går jag och lägger mig!

NATTI!

Vettig rubrik.

Sitter här och lyssnar på Miley Cyrus nu, haha lol. Tycker faktiskt det är en bra låt :)
Har nyss ätit mat. Spagetti och köttfärsås, och lite gurka. Gott! (:

Hann inte skriva färdigt allt innan så fortsätter nu ^^
När jag prövade alla mina byxor så typ skulle jag hoppa upp lite samtidigt som jag drog upp byxorna, typ.. Och då hoppade jag typ snett på ena foten så jag fick skitont >_< Typ stukat den.. lite xD Aja, sen igår var Jonas och jag och sprang "lite". Asjobbigt, och jag orkar verkligen ingenting. Min kondition är inte var den har varit, eller vad man säger. Kände att det typ skavde på foten när vi gick hem och såg sen att jag fått en blåsa stor som typ en krona på baksidan av foten, typ uppe på hälen eller vad man ska säga. Asäckligt. Och kunde inte ha några skor sen när jag skulle ut för dom satte åt på blåsan. Och ont gör det att gå för det veckar sig typ på blåsan xD I alla fall så gick blåsan sönder innan idag och en skinnbit satt löst så jag tog bort den och det gjorde skitont och typ var helt öppet så massa smuts kan komma in. Så jag satte ett feteplåster på ^^ Haha. Men det går nog över tills jag gifter mig.

Gjorde en pixel sko i paint innan :) Hihi, blev bra tycker jag :) Också gjorde jag en liten sommar bild med ritbordet i Photoshop :)



Aja, ska se om jag hittar på något att göra :) Puss!

Long time no see?

Jag har inte bloggat på jätteeeeelänge. Men here I go again, eller nått :D Ska berätta om allt som hänt på senaste ;D

Fick en lillebror den tjugonde (20) Juli. Elton heter han som sagt. :) Så sjukt söt och fin. Han föddes 11:21, på en måndag. "Jag blev ett måndagsbarn", som i Veronica Maggios låt, hihi.
Stor var han, 55 cm lång och över 4 kg. :) Men han ser jätteliten ut x) Man är väl van vid Alva och Elias, som är så stora och långa, haha.
Pappa och jag åkte in till mamma och den nyfödde lilla bebben på kvällen. Vi var där en stund och sen åkte vi hem.
Mamma och Elton kom hem efter två dagar.

Den 21:a, på tisdagen efter måndagen då Elton föddes, haha lol, så kollade vi på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Sjukt varmt inne i biosalongen, svettades ihjäl nästan. Men det var det värt för filmen var asbra :) Längtar tills sjuan!
Dåligt att det bara fanns en damtoalett däremot, hann inte gå innan bion började för det var så mycket folk, men jag klarade mig tills filmen var slut, haha! ;D

Prövade typ alla mina byxor för någon dag sen. Har vuxit ur alla förutom 2 par :O Och jag hade typ 12 eller nåt?!?! Harrygud, alltså. Jag börjar bli tjooock!! Visserligen är typ många av byxorna rätt gamla.  Har i alla fall bara två par byxor nu, katastrofalt >_< Får köpa nya nu när det är rea! Kanske kan få några runt 100 kronor på JC?
Den 16:e ska Jonas, Caroline och jag stå på loppis, så då ska jag sälja alla byxorna jag inte kan ha. Och sen ska vi sälja lite annan "skit", typ böcker och McDonalds leksaker och sånt x) Sen delar vi på pengarna. Hoppas vi tjänar ihop lite i alla fall :)

Aja nu ropar Elias och Jonas, så ska gå!

Nightynight

Sitter här nu och ska kolla lite på Privilieged igen :) Blev en hel del kläder köpta idag faktiskt. Massa kläder till barnen, var tag 2 betala för 1 på Lindex så mamma och jag passade på ;) Mamma köpte ett linne till mig också, tyckte det var fint, inte något som jag brukar köpa kanske, men ja. Mamma köpte också en vit piké tröja från JC till Jonas, som han tittat på innan :) Efter vi varit i stan tills allt stängde, haha, så åkte vi till Maxi och köpte mat och sånt. Sen gjorde vi kycklingsallad när vi kom hem. Gott! :)

Bild på linnet, haha ser helt biffig ut ju, manlig som jag är LOL >_< Och dom där snörerna som sticker ut vid sidorna är dom där man ska hänga upp dom i, haha x)



En bild på min "nya" väska också. Visserligen typ skitlänge sen jag köpte den, men här är en bild i alla fall! :)



Och en bild på Caroline som jag tog i kväll :) Tyckte hon var väldigt tjusig idag! :D


Aja ska se på lite Privileged nu och sen sova antagligen :) Puss och godnatt!

Ska åka till stan..

Har precis fixat mig och ska åka till stan nu med mamma :) Har inga pengar så kan inte köpa något men kul att kolla lite x) Kanske kan hitta något som är på rean och som är billigt, men jag får se.
Vi var ju på tosia i söndags också, visserligen länge sen nu, typ haha. Aja, köpte två armband, ett med typ träpärlor eller vad man ska säga, och ett svart flätat. Sen åt vi typ bara kebabtallrik och åkte hem.
Vi skulle ju kollat på Harry Potter imorgon men doktorn skulle "sätta igång" mammas förlossning, eller vad man säger, så vi fick avboka biljetterna och passa barn medans dom var där. Fast det blev inget födande inte, så vi avbokade biljetterna i onödan >_< Fast vi ska antaglien kolla på tisdag, om hon inte ska föda då med, LOL.
Vi har typ kollat på alla Harry Potter filmerna nu i veckan, var ju värsta taggad till att se sexan och sen bara blöö. Men aja, vi hoppas på tisdag då!
Aja nu ska jag titta lite på Privileged på watchtvsitcoms.com :) Hejs!

Jaha, jaha..

Ja, nu sitter jag här och gör typ ingenting. Satt nyss och lekte lite med ritbordet, men jag är inte så bra på att rita med det så blev mest kladd nu igen.

Igår var jag, Jonas och Caroline lite på Tosia, som är en marknad typ.. Var väldigt tråkigt måste jag säga. Caroline "tvingade" mig att åka karusell med henne, usch trodde jag skulle dö hela tiden! :O Kändes som att jag skulle slå i benen i sjävla plattan och staketet som var runt. Skrek som en idiot, inte så ovanligt iförsig, haha lol ;D
Jonas och jag köpte langos med vitlök och gräddfil, Caroline vågade inte riktigt köpa så hon köpte pommestallrik med sås typ. Langosen var i alla fall asgod :) Sen gjorde vi inte så mycket mer, typ lyssnade på The Rodeos som spelade på torget, asbra :) Och sen köpte vi godis och munkar. Jag hittade en klänning också som jag tyckte var fin, kostade 150:-. Var typ svart med röda kanter eller vad man ska säga, haha xD Aja.. lite lätt onödigt kanske men det ska jag inte grubbla på mer.. Ska inte mer nu på Tosia i alla fall, eller vet ju inte om jag ska dit imorgon, men tror inte det. Är ju så sjukt tråkigt så nääää..

Tittade på första Harry Potter för någon dag sen, asbra är den! :) Magisk ;D Vi började titta på fjärde filmen också igår men jag orkade inte se klart och Jonas och Caroline somnade som vanligt så tittade färdigt på den idag. Så hemskt när Cedric dör :( Skitbra filmer i alla fall.. Caroline ska ju bjuda mig och Jonas på sjätte filmen! :D Hon beställde biljetter för någon dag sen, och på torsdag smäller det! :D Hoppas den är bra! :)
Vi har spelat mycket kort också nu dom senaste dagarna, kul! :) Fast jag skriker som fan på spelen där man ska slå snabbast på vissa kort (typ Kung) xD Haha, som sagt, inte ovanligt.

Aja ska se om jag hittar på något att göra :) Vilket jag antagligen inte gör. Här är i alla fall bilden jag gjorde nyss. Vad tycks? xD Lol.


Blåbär

När jag skulle klä på mig mitt linne idag så satt det en spindel på linnet när jag precis satt på mig det, och jag fick typ panik och slängde av mig linnet och då var spindlen typ borta :o Vettefan vad den tog vägen eller om jag bara inbillade mig, blev livrädd i alla fall! Haha, slog ju skiten i en nattfjäril för någon dag sen också. Usch hatar kryp >_< LOL.

Jag, mamma, pappa, Elias och Alva åkte ut till skogen idag. Vi plockade lite blåbär :) Mysigt. Vi ska baka blåbärsmuffins senare idag! Måste köpa muffinsformar bara. Sen ska antagligen Jonas och jag baka med barnen :) Kanske blir lite chokladbollar också.

Vill åka och fiska och plocka svamp någon dag med. Fast svampen har inte kommit än antagligen. Men fiska går ju :) Var jättelänge sen jag fiskade. Kommer ihåg när vi var små och fiskade hemma hos mormor. (:

Aja ska se om jag hittar på något att göra nu. Hejs! :)

Baksmällan

Var på bio innan ikväll med Jonas och Caroline. Vi såg Baksmällan, eller The Hangover som den heter på engelska (: Asbra film! Skitrolig xD Lätt värt 60 spänn för att se. Eller ja.. 75 för jag köpte ju en cola också ^^ Fast tror att jag inte fick femman som jag egentligen skulle ha fått.. Hmm, men kom på det sen >_< Haha, okej visserligen bara fem kronor.. Men ja.. haha lol. Smart som jag är.
Caroline ska ju bjuda mig och Jonas på bio nästa vecka eller vad det var med? :) Harry Potter blir det då! :D Askul! Sen i November blir det Twilight också :D Härligt! Är kul att gå på bio, man är så glad efteråt :D

Sitter och lyssnar på Disney musik nu. Mysiiiiigt ;D Men ska väl ta och sova lite nu tror jag, är trött som fan just nu! :) Inte så ovanligt kanske.. Aja..

Godnatt! :)


Man säger så mycket, men gör så lite..

Har inte bloggat på rätt länge nu. Har iförsig inte suttit så mycket vid datorn heller, så kan väl vara därför. Har åskat och så har det varit för varmt.
I lördags, tror jag, har inte koll på dagar eller nått alls nu när det är sommar, i alla fall.. Det var kanske fredag.. Hm.. Anyways.. Elin och Ante och deras engelska vän Tom var och hälsade på. Trevligt, trevligt :) Vi grillade och åt och pratade och åt jordgubbar och glass till efterätt. Jag nöt inte riktigt prata så mycket så satt mest och pratade svenska, men lite engelska blev det! ;)

Var i stan med mamma för någon dag sen. Blev ett par svarta sandaler för 499:-. Kan ju inte gå i mina ballerinaliknande skor längre, får sjukt ont i fötterna efter att jag gått med dom ett tag. Köpte också en grön bomullsklänning, skitskön och mysig :) Och så blev det ett långt halsband med massa grejs på typ, haha, lite svårt att förklara.. Och någon bild orkar jag inte heller lägga in, har sagt att jag ska lägga in bilder på massa grejer innan, men blir ju aldrig av.

Igår så cyklade Jonas och jag till ÖB, jag köpte en burk med Cola och en påse med (75 st) stenpärlor. I typ.. blått, svart och vitt. Jättefina :) Gjorde ett armband igår. Blev fint! Ja, och så bjöd Jonas mig på en glass också! Någon Magnum typ.. någonting, 60% choklad? Tror jag, haha, i alla fall så var den rätt god..

Har kommit in på Estet också! :) For real, denna gången, inte bara preliminärt eller vad det var.. Nu är det klart med alla klasser och sån skit också. Hoppas att klassen blir bra, i alla fall bättre än vad det verkar som den kommer bli nu.. Ehm.. ja lol.

Hade tänkt jag skulle städa rummet idag, kändes verkligen som att jag "ville" lite, men ja.. Sket sig det också för nu sitter jag här i stället. Ja man säger att man ska göra så jävla mycket hela tiden men ändå gör man så ingenting och tiden bara flyger iväg.

Aja.. Hejs.

Onsdag

Caroline, Jonas och jag åkte till stan. Köpte en blå/mörkblå randig tshirt för typ.. ca 70:- på Kappahl, en grå kofta 129:- också på Kappahl och ett svart linne för 65:- på JC. Billigt! :) Fast har inga pengar kvar typ nu.. Har 70 spänn eller nått. Som jag ska leva på under resten av sommaren.. Aja får väl hoppas att jag klarar mig, lol ;)
Vi åt gyrostallrik också, gott men ack så onyttigt.

Har varit grymt jäkla varmt idag också, som vanligt kanske. Är ju asjobbigt. Inte skönt varmt, utan typ dålig luft och ingen skugga att gömma sig i, haha. Men jag överlever.

Sitter och lyssnar på Norah Jones nu. :) Hon är grymt bra! Hade ju låten Turn Me On med henne i sångläxa en gång. Jättebra låt! :)

Vill se på film.. Fast vi har nog ingen rolig att se. Undra om det är något roligt på tv ikväll.. Hmm.. Får ta och kolla på tv.nu, heheeee lol.

Aja, ska sluta lol:a nu och göra något (ej) vettigt. Hejs!


RSS 2.0