Sjuk

Har varit hemma från skolan både idag och igår. Känns som jag har missat hur mycket som helst på bara dessa två dagar, fast jag vet inte.. Borde egentligen göra läxor nu medans jag är hemma, men jag orkar inte.. Är så jävla trött på skolan >_<
Tänker nog inte gå imorgon heller, funderar på att vara hemma på torsdag också.. Fast då missar jag ju antagligen rejält mycket, lite jobbigt att ta igen allt men jag får se hur jag gör.. Tänker inte vara med på idrottsdagen som vi har på torsdag ändå, och det är lite dumt om jag går imorgon och är hemma igen på torsdag, eftersom att då är det precis som att jag är hemma för idrotten, vilket jag är, men ändå xD Dumt.
Aja.. bakade lite chokladbollar innan med Elias. Gott.. Ska snart äta mat. Köttfärslimpa och potatis och sås, mums! Riktig mat det, istället för pizza och sånt onyttigt >_<

Har jätteont i lungorna och ibland så typ.. trycker det till eller vad man ska säga, gör i alla fall jätteont. Hoppas jag är bra på fredag, och att Caroline med är frisk.

Aja, ska se hur det går med maten.. Hejs!

Twilight

Kollade på Twilight igår.. två gånger! Haha, störd är jag. Om jag börjar intressera mig för något så tänker jag typ på det hela tiden, pratar om det och förknippar allt med det xD Typ.. som när jag forskade om Auschwitz för skolan.. Jag tänkte på det hela tiden, drömde till och med om det, och pratade om det jätteofta! Och nu är det Twilight som fastnat i hjärnan på mig, haha.. Suck.
Skulle lätt kunna sätta igång filmen nu och titta på den, utan att vara uttråkad, haha xD

Aja.. ska se om jag ska hjälpa mamma med maten nu. Jag skalade potatis innan faktiskt! Rätt kul, konstigt nog ^^

Puss, hejs!

Trååk

Har inte gjort så värst mycket idag. Var ute lite med Elias och Alva med Jonas och Caroline innan idag. Trevligt. Sen har jag väl bara suttit här och tagit det lugnt. Gjorde en video med bilder på Alva innan, med låten Hallelujah I Love Her So. Blev bra tycker jag! :D
Fortfarande sjuk idag, jobbigt >_< Men får väl hoppas att det blir bättre.
Åt hamburgare med bröd i kvällen också, gott! Var ute lite med Elias och Alva i kväll också, fast mådde dåligt så gick in för en stund sen.
Satt och försökte göra en ny video, men har ingen musik att ha till som passar, så sket i det.
Får väl se om jag hittar på något, höhöööö.
Hejs, puss!


Leeeedig!

Åh vad härligt! Nu är jag ledig i fyra dagar! Så jävla skönt. Nu ska jag vila och bli frisk till Göteborgsresan =) Tänker fan inte vara sjuk då, jag tror jag åker dit ändå isåfall, dumt men ja..
Ville inte gå till skolan idag för jag mådde piss dåligt, och pappa tyckte inte jag skulle gå men jag tyckte att jag var tvungen, så jag gick iväg. Inte blev det bättre dock. När jag kom hem hade jag sån jävla huvudvärk, så åt lite fil och banan och tog en Alvedon. Sen gick jag och la mig. Har inte gått över riktigt än, är lite bättre men har fortfarande ont.

Vi blev klara med uppdraget idag. Becca och jag hade ju om mobilstrålning och sånt. Vi gjorde en affisch, med fakta och lite sånt. Blev skitcoolt tycker jag, väldigt.. färgglatt ;D Haha. Den ska vara "utställd", eller vad man säger, på Öppet Hus på måndag. Vill inte ha Öppet Hus, usch >_< Vi ska spela upp vår låt och jag ska sjunga, inte för att jag inte vill sjunga, för det klarar jag nog av, men har så jävla ont i halsen och vill inte att rösten ska typ spricka när jag sjunger, vilket den har gjort typ hela veckan.. Men alla tycker man är så mesig om man säger att man inte vill sjunga.. Men när dom själva säger att dom är hesa och så, ja då går det bra! Konstigt..

Sitter här och lyssnar på en av mina playlist på Spotify. En med massa lugna och fina låtar, enligt mig. Så jävla mysigt att lyssna på lugn och klassisk musik.
Vet inte vad jag ska göra nu... Kanske bara sitta här.. Eller läsa ut Twilight, haha.. Vill så gärna ha en andra boken nu! Och vill ha den på engelska, så måste nog beställa isåfall. Undra om den är lika bra på svenska? Är i alla fall jätteglad att Elin gav mig den på engelska, man lär sig mycket på det och sen är det som Elin säger; orginalcitaten och allt sånt.
Längtar tills den nya filmen kommer ut! Hoppas den är lika bra som första (om inte bättre!).

Aja tack och hej, ska väl se om jag hittar något att göra nu! Puss!



Linden Arden Stole The Highlights

Hittade nyss denna fina låten av Van Morrison! Jättefin tycker jag =) Lyssna på den!



Linden Arden stole the highlights
With one hand tied behind his back
Loved the morning sun, and whiskey
Ran like water in his veins
Loved to go to church on Sunday
Even though he was a drinking man
When the boys came to San Francisco
They were looking for his life
But he found out where they were drinking
Met them face to face outside
Cleaved their heads off with a hatchet
Lord, he was a drinkin' man
And when someone tried to get above him
He just took the law into his own hands

Linden Arden stole the highlights
And they put his fingers through the glass
He had heard all those stories many, many times before
And he did not care no more to ask
And he loved the little children like they were his very own
He Said, "Someday it may get lonely"
Now, he's living, living with a gun

Utedag

Hade sjukt ont i halsen i morse och ville bara skita i att åka dit >_< Men jag tänkte att det kanske blir bättre under dagen, så jag gjorde mig i ordning och sen åkte Caroline och jag till Gammelstorp (tror jag det var), där vi skulle ha aktiviteter med 9e och f. Var en helt okej dag, bättre än jag trodde det skulle bli. Lite tråkigt att gå så mycket och så, har ont i hela kroppen nu, haha xD
Sitter här nu och funderar på att gå och sova.. Är astrött! Men jag vet inte.. Har ingen sånglektion idag i alla fall, skönt faktiskt.. Har ändå ont i halsen så hade nog inte orkat ändå.. Menmen, blir ju nästa vecka =)
Jag vill se någon film! Men vet inte vilken, hmm...

Aja puss! =)


Tralalla

Har varit på Konsum nu. Köpte en Bon Aqua päron och ett paket Maryland kakor till imorgon. Gott!
Har jätteont i halsen nu >_< Kommer säkert bli sjuk nu igen.. Säkert tills vi ska till Göteborg. Då blir jag suuuur >_< Vill inte det, daah..  haha!
Känner mig helt nerstämd nu, vet inte varför >_<
Sitter och lyssnar på Miley Cyrus (Hannah Montana) nu, haha. Trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag tycker faktiskt Hannah Montana är rätt bra, okej LOL på mig men ja. Vill se Hannah Montana filmen! Haha. Bra att jag är ärlig i all fall? :D


I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it


Tycker den delen är jättefin. Är ifrån The Climb med Miley Cyrus. Bra låt faktiskt :) Aja nu ska jag väl göra något kanske.. Hejs! 


Måndag igen..

Rätt lugn dag ändå. Först var det film i aulan på morgonen. Fett drygt, var nästan bud på att sova lite. Sen efter det skulle vi jobba med våra "uppdrag". Becca och jag valde ett om mobilstrålning och sånt.. Vi blev nästan färdiga redan idag, haha!
Imorgon ska vi ut till skogen.. Varför vet jag inte men ja.. Caroline och jag ska köra moppe dit (eller ja.. jag åker, hon kör). Men hon sa något att om det blir dåligt väder så ska inte hon dit, så då har jag typ ingen att åka med men ja.. Då får jag väl stanna hemma då (A) Mohahah! Har jätteont i halsen och i huvudet nu, så får se om jag orkar imorgon ens.
Vet inte om jag har sånglektion imorgon heller, för Sofia skulle tydligen rodda eller något.. Får se hur det blir med det med.

Kommer inte höja mig till VG i matte.. :( Suger fett mycket! Vill ju så gärna ha VG ju! Menmen.. har ju i alla fall G. Fick tydligen 4,2 av 4,4 på muntliga. Så det var ju bra men jag tyckte jag förtjänade mer. Vissa som inte ens förtjänar det får ju full poäng, bläääää. Men aja, nu ska jag väl inte vara sån.

Måste åka till affären och köpa något att ha med mig till dagen imorgon om jag nu ska dit.. Kanske en risifrutti eller en banan joggi! Muuumss! Och förstås något att dricka.
Måste ha några riktiga skor att ha på mig.. Tänk om det är blött eller regnigt och om man ska dit ändå, då blir skorna feteblöta! Får väl ha gummistövlar och regnjacka då! Haha.

Har snart läst ut Twilight två gånger >_< Är på andra gången nu.. Skitbra bok! Men jag vill ju läsa dom andra nu! Fast tänk om dom är dåliga, fan vad besviken man lär bli då.. :( Hoppas dom är bra!

Längtar som en idiot till Göteborg nu! Vill köpa skoooor och kläder! Visserligen var det inte såå längesen som jag gjorde det men ändå :) Man kan ju inte få för mycket, höhö. Hoppas det blir roligt nu bara :)

Aja ska väl se om jag hittar på något att göra nu.. Eller så sitter jag väl här och läser ut Twilight (igen) haha.

Söndag

Caroline klagar på att jag inte bloggar tillräckligt ofta, så nu gör jag det. Inte för att nån läser men aja! :D
Har väl varit en helt okej vecka och helg. Var dålig på gympan i fredags. Fick sämre tid på kvartersrundan... Blää! Måste förbättra mig.
Temavecka denna veckan som kommer nu. Kanske blir kul, vet inte riktigt. Är inte så glad på min klass just nu, vet inte varför, men är lite smått irriterad på alla. PMS kan kanske vara anledningen. Hö..hö..

Åt grillat idag, gott men åt nog för mycket, har lite ont i magen nu. Mamma grillade banan också, så vi åt banan+glass+chokladsås efter maten. Gott som fan! Grillade bananer är muuums! Smakar typ som friterade bananer!

Melodifestivalen igår också. Rätt segt att kolla på. Tyckte i alla fall att rätt bidrag vann. Bästa låten. Fast jag tyckte Sverige borde kommit högre upp. Mycket bättre än typ Turkiet enligt mig. Storbritannien var bra också tycker jag!
Har inte ätit något godis i helgen faktiskt.. Fast har ätit Pringles och druckit Cola iförsig. Så nyttig har jag ju inte varit..

Jag längtar som faaaan till vi ska till Göteborg! Funderar på om jag ska köpa ett par skor (med klack!). Vill ha ett par som jag hittade på Shock.
Så här ser dom ut! Tycker dom är skitfina! Vill verkligen ha dom! Kostar ca 500 kronor. Lite halvdyrt, fast egentligen inte. 10 centimeter hög klack dock, kommer jag aldrig kunna gå i.. Men vill så gärna ha dom, och jag kan väl lära mig? Tyckte inte det var så jättehög klack när jag prövade dom lite snabbt när jag var där, men tyckte den var rätt smal. Lite mer.. vingligt då, haha. Köpa eller inte?

Vill vara stenrik så man kan köpa massa skor (och andra saker) och inte behöva ångra sig för att man inte kommer använda dom! Haha. Usch.... Jag vill ha skoorna! Det dumma är dock om jag nu köper dom och sen ångrar mig när jag kommer hem, eller om det är fel storlek eller nåt så kan jag inte lämna tillbaka dom.. För då måste jag ända till Göteborg igen nu, för ett par skor liksom.. Haha så dumt! >:( Aja får se hur jag gör. Kom på att jag kommer bli 10 centimeter längre med skorna, alltså 187,5 cm?! :O Tufffft! :D Haha!

Just det! Jag har klippt mig! I torsdags. Blev kort ungefär till hakan. Var inte alls nöjd första dagarna, men idag efter jag hade duschat så tyckte jag det var jättefint! Skitskönt att ha kort hår nu när det är sommar! Skönt ändå iförsig..
Funderar på om jag ska färga det också.. Vill egentligen pröva bli blond men samtidigt vet jag inte.. Får se hur det blir med det. Blond eller brunett? >_<

Längesen

Var längesen jag bloggade nu.. Har varit Göteborg på klassresa i helgen. Var jätteroligt! Förutom att jag mådde illa och hade ont i magen som fan. Åt typ inte alls mycket för jag mådde så dåligt, så det blev bara värre. Becca och jag gick på stan och jag köpte sammanlagt 7 tshirts, ett par svarta shorts, blåa leggings och ett par jeans. Liseberg var roligt, fast jag mådde så jävla illa så jag och Becca gick därifrån rätt tidigt. Vi gick tillbaka till vandrahemmet där vi skulle sova. Där hade vi himla roligt också i alla fall (:
Har inte gjort något jättespeciellt förutom det tror jag..
Hade muntligt prov i matte idag, gick jättebra tycker jag. Var inte alls svårt :) Hade nationella i kemi i tisdags också, jävlar vad svårt det var! Fattade typ ingenting.. Och typ.. nästa onsdag tror jag det var så ska vi göra en labb också som tillhör provet, uschuschusch..!
Var på stan innan med mamma. Köpte en ny foundation eftersom min gamla snart är slut. Köpte också lite hudkrämer och sånt så nu ska jag bli kvitt mina exem! Eller vad man säger/skriver.
Nu funderar jag på om jag ska gå och göra lite pannkakor.. Hmm...

Onsdag

Usch.. vet inte vad jag ska skriva.. Spelar ingen roll ändå eftersom ingen läser, haha. Aja.. skolan var väl okej. Fick VG på mitt So förhör. Ligger efter som fan i matten, har typ inte gjort alls mycket på detta kapitlet och vi har prov på det nästa torsdag.. That sucks. Har gjort några tal nu i alla fall.. Men har för mycket kvar ändå.. Musiken går det inte så bra på, vi kommer typ ingenstans, vi försöker komma på hur vi ska spela och det blir bara bajs.
Har inte övat fiol på jättelänge, övade när jag kom hem, men det gick dåligt, för jag hade precis sovit så var sur och trött. Vet inte om jag ska vara med på en slags orkestergrej, där man får spela med Peter Jablonski eller något sånt.. Orkar egentligen inte, för det är så jävla mycket med skolan och sen är jag lat och mesig.. Hade kanske varit kul men jag vet inte.. Har i alla fall fiollektion på söndag eftersom Annika är borta tre måndagar i rad nu så tar vi igen det på andra tider. Kul eller inte kul, jag vet inte..
Vill inte till Göteborg på fredag.. Eller jo egentligen men sen samtidigt inte.. Men jag får väl hoppas att det blir kul. Jag är så jävla mesig >_<

Aja.. hejs.

Tisdag

Var väl en helt okej dag idag. Rätt roligt i skolan faktiskt. Hade mattenationella på morgonen, gick väl.. ja, jag vet inte hur det gick faktiskt. Hoppas jag får G i alla fall, haha.. Hade hemkunskap sen och Becca och jag kollade på servettvikningar, lärde mig vika ett hjärta faktiskt!
Sista lektionen var Engelska, och då hade vi muntligt nationellt prov. Gick jättebra tycker jag, visade mina skills, haha ;) Vissa tog det inte så seriöst men ja >_< Deras fel, inte mitt.
Hade sånglektion sen med, gick väl hyffsat. Fick låten Almaz med Randy Crawford. Jättefin låt, hade inte hört den innan men nu har jag!

På fredag smäller det! Haha, inte precis.. men vi ska till Göteborg med klassen då. :) Kommer nog bli jättekul, hoppas jag på! Får se om jag hittar lite roliga kläder med, mihihi! Ska vara vid tågstationen klockan 4:20, på morgonen!! Ojoj, lär väl vara helt död då, haha. Men det går nog bra! :) Sen blir det Göteborg igen 29 Maj! :D Och då är det med skolan iförsig, så då är ju Caroline med! Kommer bli skitkul! :)

Mådde illa lite innan idag med och ikväll.. Men nu är det nog lite bättre, men smart som jag är sitter jag och äter godis, så nu kommer jag väl må illa igen xD Men, godis är gott!

Får väl kanske gå och duscha snart och sova.. Börjar bli lite pömsig!

Lördag

Var ledig igår, vilket var jätteskönt. Har inte gjort något speciellt denna helgen och lär väl inte göra något imorgon heller. Mamma och barnen har fått typ maginfluensa så jag lär väl med få det, skulle väl inte förvåna mig om jag får det lagom till klassresan på fredag. Typiskt mig isåfall.
Läst allt som finns av Midnight Sun av Stephenie Meyer nu. Vill att hon ska skriva klart den för den är skitbra! >_< Hoppashoppas. Vill läsa dom andra böckerna med nu men har inte dom, grrr...
Sitter här nu och lyssnar på Johan Stengård och äter lite godis då och då. Har precis varit ute och tagit bilder idag med, som jag gjorde igår. Är hur fint som helst ute på kvällarna nu. Har redigerat lite bilder också. Lägger inte ut alla men här är några i alla fall =)
 
 
 
 

Bilderna kanske blir lite utdragna och konstiga men förminskade dom lite här nu för det blir så stort annars >_< Aja.. får se om jag hittar något att göra nu..

Musik Josh Groban - Lullaby (Feat. Ladysmith Black Mambazo)

RSS 2.0